Lajosmizse, Honey Showroom Plusz Size – Molett Ruha

Folyamatosan megújuló kínálattal törekszem a a viszonteladók és a vásárlók megnyerésére!!!
Lajosmizse,  Ybl Mikós u. 4;  Nyitva tartás: Kedd: 8-18 -ig, Péntek: 8-18 -ig és Szombat: 8-13 -ig

A Honey Plusz Size Show Room  kínálatába beletartozik a a különböző anyagokból készült nagyméretű divatos nadrágok, ugyanúgy mint a változatos színű, és díszítésű felsők, blúzok, tunikák, ruhák -egészen 44 – 54 (.!.) -es méretig.

Leírás

Honey by Anita Telek, Molett – teltkarcsú ruha tervezés, gyártás és nagykereskedés

“A divattervezés ötvözi az esztétikát, a formát, a funkcionalitást, és innovatív módon kiemeli a termékei egyedi tulajdonságait.  A Honey termékek a legmagasabb elvárásoknak megfelelően készülnek mind formailag, mind pedig anyag felhasználás tekintetében!”

Telek Anita a HONEY ruhamárka tulajdonosa például ezt mondta: Már kora gyerekkorom óta érdekel a divat, az öltözködés, és ez a vágy, hogy a divattal foglalkozzam komoly álommá nőtte ki magát.. Így elég korán bele is vágtam a készítésbe 16-17 évesen!
Sokat változik, fejlődik a divat szakma, szóval tényleg igazi kihívássá vált tartani a ritmust az élmezőnyben.

Profilom:

A Molett ruha / teltkarcsú ruha gyártás

Úgy látom, hogy a hazai piacon az egyedi trendnek megfelelő kényelmes divatos kis szériás darabokból szűkös a választék molett vonalon!
Így igyekszem ruháim tervezésénél ezekre figyelni. Termékeim a legmagasabb elvárásoknak megfelelően készülnek mind formailag, mind pedig anyag felhasználás tekintetében!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lajosmizse, Honey Showroom Plusz Size – Molett Ruha” értékelése elsőként