Soma motoros és utcai bőrruha

Soma, motoros és utcai bőrruházat gyártás, nagykereskedés

  • 1084 Budapest, Mátyás tér 5/a.  VIII. ker.
  • +36 (30) 9465-144

Leírás

Soma motoros és utcai bőrruha;

Soma motoros és utcai bőrruha gyártásAz egyik legpatinásabb bőrműhely Magyarországon és a 1981. évi megalakulása óta folyamatosan bővülő típusválasztékkal erősíti jelenlétét a piacon.

Számtalan megvalósult egyedi elképzelés, óriási számú eladott termék, elégedett vásárlók tömege – ezekkel a szavakkal lehet elemezni a közel 35 éves munkát.

 

5 ÉV GARANCIA A VARRÁSRA, DE MÉG AZ UNOKÁD IS HORDHATJA! MÉRTÉK UTÁN IS!

Képviseltük magunkat az összes nagy motoros találkozón, és egyéb fontos eseményeken minden évben, valamint nagyon sokszor meghívtak minket díszvendégként. A mi munkánkat jellemzi a egyediség és a szabadság aSoma motoros és utcai bőrruha gyártás választásban, hiszen ügyfeleink elképzelt, eltervezett és megálmodott motoros ruhái válnak valóra. Nálunk az ügyfél fontosnak érezheti magát, mert minden kívánsága teljesül, és minden egyes gondolata fontos számunkra.

Nem véletlen hogy az évek során rengeteg közismert személy is a  mi bőrruha modelljeinket választották.  Volt már bőrruha rendelésünk tőlük: Pataki Attila, Pintér Tibor, Nagy Feró, Tóth Attila (Pokolgép) és sokan mások…

Voltak már bőrruha megrendelők Ausztriából, Németországból, Szlovákiából, Lengyelországból, sőt Ausztráliából és Kanadából is.

Választásuk az igazi elismerés a munkánkra, a minőségre és a kellő figyelemre, amit az ügyfelek felé fordítunk.

Soma motoros és utcai bőrruha gyártás

Soma motoros és utcai bőrruha gyártás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Soma motoros és utcai bőrruha” értékelése elsőként