Karácsonyi Divat Tippek, hogy igazi “angyalkák” legyetek ????

?A karácsony az egyik legmeghittebb ünnepünk, ahol végre szeretteink körében pihenhetjük ki az év fáradalmait. ??

Természesen nem mindegy, hogyan öltözködünk egyes alkalmakra hiszen más – más szetteket kíván a céges bulikon, és más, ha a Nagyihoz megyünk karácsonyi ebédre. ? Karácsonyi divatos ruhaIgaz teljesen eltérő események, de  az ünnepi időszakban  vágyunk az elegánsabb, csillogóbb megjelenésre, melyekkel megfelelően csinosak lehetünk.
De azt is figyelembe vesszük, hogy többnyire mégiscsak három töltött káposztát készülünk fél kiló beiglivel „letolni”. ??

Az elegáns megjelenés nem feltétlenül jelent egyet csinos de kényelmetlen ruhákkal, nehéz kiegészítőkkel és nagyon magassarkú cipőkkel!??  Karácsonyi divatos ruha

??Apró változtatásokkal: finomabb anyagú, különlegesebb szabású ruhadarabokkal óriási sikert érhetünk el. ?Így például, nem cél feszengős darabokat választani, bátran viselhettek bővebb felsőket, illetve komfortosabb A-vonalú vagy térd alá érő szoknyákat is. ✨

❣️Nekem kedvencem a szuper cozy, pihepuha pulcsik, melyek kifejezetten kényelmesek, ugyanakkor egy csinos szoknyával kombinálva kellően elegánsak is.

?Figyeljetek a laza – szűk egyensúlyra, melyet szinte szuper trendi, harmonikus végeredményt fogtok kapni.  

Karácsonyi divatos ruha??A kötött pulcsik idén egyébként is verhetetlenek a puhaság és finomság terén. ? A színek sokasága és a minták különlegessé és trendivé teszik ezeket a pulcsikat.?✨  

Karácsonyi divatos ruha

Karácsonyi Divat Tippek: Szoknya vagy egy ruha?

Egy elegánsan szoknya vagy egy ruha ??kötelező alapdarab, jól jön, ha partyra vagyunk hivatalosak, bevethetjük szilveszterkor, vagy elegánsabb business meetingekre illetve színházba is elmehetünk benne. ? Tehàt ha még nem lapul a szekrényetek mélyén egy igazán időtálló szoknya, valamint egy csinos ruha (mondjuk egy “kis fekete”), itt az ideje megkeresni a tökéletes darabot.
Imádni fogjátok, hogy van egy állandó B terv – ha nem jut eszetekbe semmi.  ???

Karácsonyi Divat Tippek: Csipke?

Mi mással is zárhatnám  írásom mint a csodás csipkével.  Egy finom csipke felsővel garantált a siker, Karácsonyi Divat Tippek,szinte minden esetben elegáns, ugyanakkor lágy, nőies végeredményt kapunk.  ???
sziszokablog-2-5

A hidegebb évszakokban sem szabad megijedni ettől a különleges anyagtól, melegebb ruhadarabokkal és harisnyával is tökéletesen megállja a helyét.??

 ??Remélem,hogy sikerült inspirálódnotok s találtatok hasznos tippeket és trükköket karácsonyi összeállításotok megalkotásához. ? Szuper ünnepi készülődést kívánok nektek??

Sziszoka❣️

[wpdevart_like_box profile_id=”DivatinfoDivatnagyker” connections=”show” width=”500″ height=”400″ header=”small” cover_photo=”show” locale

Vélemény, hozzászólás?