X-Corset; Molett fehérnemű, alakformálók, fürdőruha, köntös és hálóing

x-corset alakformáló fehérnemű, fürdőruha

A fürdőruha vásárlás alkalmával számtalanszor szembesülünk azzal a problémával, hogy a szettek esetében vagy a melltartó mérete megfelelő, vagy a bugyi mérete ideális, de olyan, hogy kettő együtt lenne méretben hozzánk illő az szinte lehetetlen.

Ennek egyetlen oka, hogy nagyon kevés nő rendelkezik a tervezők által megálmodott fürdőruhákhoz használt
modellek „ideális” testfelépítésével.
A telt és plusz size modellek esetében ez probléma fokozottan fennáll. De mit lehet ilyen esetben tenni, hiszen egy telt nőnek is szüksége van fürdőruhára, fehérneműre?

Az X-Corset felismerve ezt a problémát, az elmúlt években a piac igényeit figyelembe véve állította össze a telt hölgyek számára is elérhető termék kínálatát. Az X-Corset különlegessége, x-corset alakformáló fehérnemű, fürdőruhanem csak a plus size méretű hölgyek igényeit veszi figyelembe, hanem a divatot folyamatosan figyelemmel kíséri, mind színek, mind fazonok és mind anyagok tekintetében.

Miért ne lehetnének egyedi igényeik a vásárlóknak?

Hiszen a mai piacon a legfontosabb szempont, hogy a vevő személyre szabott terméket, szolgáltatást vásárolhasson.
Nálunk még az abszolút egyedi méretekkel rendelkező vevő is talál magának megfelelő terméket, hiszen egy egyrészes vagy trikini fazonú fürdőruha esetében is külön kiválasztandó a felsőrész és alsó rész mérete, így teljesen egyedi szabású fürdőruhát kínálva a vásárlóinknak.

De nem csak a fürdőruhák esetében tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat, hiszen mindenki számára X-Corset Erotikus fehérneműfontos, hogy szexi és vonzó nőnek érezze magát.
A fehérneműink között megtalálhatóak az erotikus fehérneműk (harisnyatartó, fűző, alul nyitott body) egészen 58-as méretig, melyek tervezésére kiemelt figyelmet fordítunk.

Ugyanakkor a természetesen a fehérneműkön és fürdőruhákon kívül pizsamák, köntösök és
X-Corset alakformáló fehérneműmég számos olyan termék megtalálható a kínálatunkban, mely elsődlegesen a telt és plus size méretű hölgyek számára kínál, kényelmes, szexi de ugyanakkor trendi terméket.

Termékeinket nyugatról érkező, legjobb minőségű alapanyagokból állítjuk elő, ezzel is
biztosítva a kellemes viselhetőségüket. Viszont számunkra fontos, hogy vásárlóinknak megoldást tudjunk nyújtani az esetlegesen felmerülő méretproblémák esetén. Ezért egyedi méret esetén természetesen van lehetőség arra, hogy a kiválasztott terméket a vásárlóink igényeihez igazítva egyedi ajánlat keretein belül elkészítsük.

De miért elsődlegesen a telt és plusz size hölgyek számára készülnek a termékeink?
Minden média a „tökéles” testalkattal megáldott hölgyekkel hirdeti, népszerűsíti, a fogadd el önmagad, szeresd a tested magasztosan hangzó programjait, nem gondolva arra, hogy teltebb, hölgyek számára ez mennyire visszatetsző.

Mi azt valljuk, hogy testalkattól függetlenül minden nő sokkal könnyebben képes elfogadni önmagát, ha fel tud venni olyan ruhákat, fehérneműket, fürdőruhákat, mint a címlapokról visszaköszönő társaik.

A továbbiakban feltett szándékunk, hogy a piac igényeit folyamatosan felmérve minél szélesebb kínálattal szolgáljuk ki ügyfeleinket, hiszen a mottónk, hogy

TESTALKATTÓL FÜGGETLENÜL MINDEN NŐ SZEXI ÉS GYÖNYÖRŰ.

forrás: www.xcorset.com

Vélemény, hozzászólás?