5 GYAKORI HIBA, AMIT A MENYASSZONYOK RUHAVÁLASZTÁSNÁL ELKÖVETNEK!

Esküvői ruhák

Ruhaválasztás előtt kötelező olvasmány!

1. MINDENT ELRONT, HA NEM KÉNYELMES

Menyasszonyi ruhaA ruhának nemcsak szépnek, de praktikusnak és kényelmesnek is kell lennie! Táncolni kell benne, szépen járni és az este során többször pisilni. Lényeges, hogy ne legyen nehéz, súlyos, abroncsos ruha és hogy ne kelljen egész este a pánt nélküli felsőrészt huzogatni.

A szalonokban szépen felkötik, felgombolják neked és ott, mozdulatlanul pont úgy áll, ahogy kell, de nagyon elronthatja az estét egy kényelmetlen ruha. Válassz olyan ruhát, aminek nem küzdelem a hordása, hanem öröm!

2. NE RÉSZLETEKBEN NÉZD AZ ALAKOD!

Megnyugtatunk! Még a bombázó alakú menyasszonyok is tanácstalanok, hogy mi áll nekik jól! Elolvashatod ezer menyasszonyi blogon, hogy a szív alakú kivágás, a rövid ruha, a szűk ruha, a bő ruha kinek áll jól, de ezek csak kivágott részletek egy testből.
Egészben kell nézni az alakot!
Hogy milyen a sziluetted, a körvonalad, hogy mi az, ami elsőre megragadja a tekintetet, hogy milyenek az arányaid, hogy hol van a fókuszpont rajtad: dekoltázsnál, deréknál, csípőnél…

Azt kell nézni, hogy hol legyen hangsúlyos a ruha! Próbálni kell több fazont, mert lehet, hogy valamibe beleszerettél, de belátod, hogy sokkal előnyösebb egy más típusú.

 

3. NEM CSAK ABRONCCSAL ÉRHETŐ EL A DÚS SZOKNYA

Tapasztalataink szerint a menyasszonyok idegenkednek a „giccses, céllövöldés” abroncsos ruhától, de mégis vágynak a nagy szoknyára.
A jó hírünk az, hogy nem kell megalkudnod! Elérhető az a hatás, ami a fotókon van abroncs nélkül is.
A balerinák ruháinál használt, megfelelő mennyiségű anyaggal csodás, igazi királynői hatás érhető el.

4. VEDD FIGYELEMBE A HELYSZÍNT, A STÍLUST, A KÖRÜLMÉNYEKET!Esküvői szalon

Nem mindegy, hogy szabadtéri vagy beltéri esküvőd lesz vagy pajtában vagy nehéz, drapériás étteremben tartjátok. Mindegyik helyszín más ruhát kíván!

5. NÉZD MEG KI VEZETI A SZALONT!

A kölcsönző tulajdonosának a stílusa azonos az árukészlettel.
Tájékozódj, hogy ki vezeti az üzletet, milyen stílusú a szalon gazdája.

Forrás:
http://kotefashion.hu/