Nincs Katasztrófa, csak Karácsony! ?

Mindenki stresszes?! ? 

Állok a parkolóban, a kocsimat keresem a káoszban. Mellettem egy pasi halad el hatalmas négyszögletes alakú dobozt cipel, mögötte a felesége és két kamaszlánya, fejtetőig felpakolva csomagokkal. Hirtelen a pasi leejti a dobozt, közben ingerülten odakiabálnak  egymásnak. 

Megtalálom az autóm…yupiii.. hirtelen éles csikorgással beparkolt mellém egy Audi – ordít belőle  a „last chrismas. „

Nagyot sóhajtok..itt a Karácsony.. ??tuuudom ez nem katasztrófa, de akkor is…

 Jövök megyek minden nap… és azt látom a  tömeg egyre csak nő az ünnep közeledtével. A plaza mélygarázs előtt kígyóznak autós sorok, ideges, gondterhelt arcok mindenütt. Ma hazafelé jövet az autópályán is káosz volt, az autók és a kamionok egymást türelmetlenül előzgetve haladtak, ….alig vártam, hogy haza érjek, magamra zártam az ajtót, bekapcsoltam egy nyugi zenét csináltam egy teát és erősen koncentráltam, hogy ne kattanjak be én is a karácsony előtti őrülettől. Mi történik az emberekkel??? Miért gajdulnak meg ilyenkor?? 

Miért olyan fontos hogy megőrüljenek.. miért kell ebben az időszakban mindent megvenni….? Miért  kell ezt az egész karácsonyt így megélni…?

Sziklaszilárd elhatározásra jutottam: nem akarok így ünnepelni! Az igazi Karácsony meghitt, és békés..❣️❣️

Jó energiák vannak benne és a szeretet jelenléte teszi igazán értékessé. Nem kellemes, mint a „vécézés”, egy kirándulás, egy masszás, vagy egy lélek masszás!   Karácsony, sziszokablog

Agymenést kapok a KELLEMES karácsonyi Ünnepeket kívánó posztoktól, smsektöl, üzenetektől! Aki ezt a melléknevet elkezdte használni a karácsonyi jókívánságokhoz, annak nem volt nagy fantáziája. Az érzelemmel töltött szavaknak, érzelemmel leírt gondolatoknak rezgése van! Mozgásba hozzák a világot és azt teremtik belőle, amire fokuszálunk. Csináld így, próbáld ki amikor kívánsz valamit.  ?

Az igazi karácsony tehát nem plazákban zajlik! Ahol a sok esetben kényszerből megvásárolt tárgyakkal van teli az emberek kosara! Ahelyett, hogy az adventi napokban otthon lennének egy kicsit a családdal! Csak időd van, semmi más. Becsüld meg a pillanatot és ne érzelem mentes tömeg cikkek vásárlásába tedd az energiát.

Szeretni különben is ingyen van! Ami biztos ,hogy van néhány dolog amit szeretnék,hogy a gyerekeim tudnának a karácsonyról… A karácsony a szeretetről és a családról szól!!

Minden más másodlagos!?❤

Az ajándékok száma semmit sem jelent!A Karácsonyfa nem attól szép hogy tökéletes! 

Karácsony, sziszokablog

Legyenek hálásak azért amijük van, amivel megajándékozzák őket 

Csodák márpedig vannak….  Azok számára létezik, akik hisznek benne… Karácsony, sziszokablogés ez csak tényleg néhány dolog… ahhoz képest hogy tele van a tarsolyom a lelkem azon dolgok szépségével amit szeretném ha tudnának a karácsonyról! Igyekszem nekik minden évben megmutatni a mi kis csodáinkat …

Sokan inkább azt nézik mi az, ami hiányzik az életükből , ahelyett, hogy arra fokuszálnának, hogy mi az, ami már megadatott…

Szóljon az ünnep arról a sok-sok kincsről, ami az életünket tarkítja.    Azokról az emberekről, akiket szerethetünk ️ Szóljon az álmainkról, és nem a céljainkról.  Szóljon ez a karácsony az eddig elért eredményeinkről, bármilyen aprók is legyenek. ❣️

Nyugodt, szeretettel teli készülődést kívánok ???!

Karácsony, sziszokablog

Vélemény, hozzászólás?