iDO Bébi és Gyermekruházat Kiskereskedés Nagykereskedés és Webshop

Kiskereskedés:

Siófok, Fő u., 8600

Nagykereskedelem a Trend2 Nagykereskedelmi üzleházban

(1017 üzlet)

Nagyker nyitvatartás: H – CS: 8.00-14.00  P: 8.00-13.00  V: 7.00-13.00

 

Kategória: Címke:

Leírás

 

Az 1998-ban alakult S&Sz Kft. tevékenységi köre a kezdetek óta bébi- és gyermekruházat, babakocsi, bútor és egyéb kiegészítők kiskereskedelme, a siófoki Baby Center üzletben, és Nagykereskedelem a Trend2 Nagykereskedelmi üzleházban (1017 üzlet):

DO bébi és gyermekruházat üzletpolitikája, hogy a lehető legjobb minőségű és a szigorú európai követelményeknek megfelelő termékeket forgalmazzuk, így kiszolgálva vásárlóink igényeit.

iDO bébi és gyermekruházat, az elmúlt 9 év során folyamatosan bővülő partnerhálózata révén érte el a jelenlegi piaci pozícióját. A iDO márka ezen idő alatt vált a magyar vásárlók közkedvelt, keresett termékévé. 

A iDO bébi és gyermekruházat ( http://www.ido.it/ )Olaszország piacvezető márkáinak egyike, Európa szinte összes országában képviselteti magát. Az évszakonként megújuló kollekciók a közismert olasz stílusjegyeket viselik, és a kiváló olasz tervezők munkáját dicsérik.

Termékek:

  • bébitől a tinidivatig minden méretet magában foglal.
  • Az iDO bébi és gyermekruházat termékek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, a gyermekek igényeit szem előtt tartva. Az anyagok megfelelnek a szigorú európai minőségi követelményeknek. A kollekciók mindig az aktuális olasz divat szerint készülnek sportostól az elegánsig:
  • rugdalózó, overál, farmer, pulóver, jogging, kabát, kiegészítő 

    Az S&Sz Kft. 2007. óta foglalkozik az iDO márkanevű olasz gyermekruha ügynöki tevékenységével, a márka kizárólagos magyarországi képviselete. 

    2007 óta foglalkozunk olasz, német, spanyol cégek termékeinek nagykereskedelmi forgalmazásával,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„iDO Bébi és Gyermekruházat Kiskereskedés Nagykereskedés és Webshop” értékelése elsőként