Missplus; az együttműködő DIVA_t diktátor

Címe: Budapest, Podmaniczky u. 67. | Telefonszám: +36 (20) 413 4137 | info@missplus.huhttp://www.missplus.hu/

Leírás

Missplus küldetés: Adjunk kiváló terméket a vevőinknek!

Mit a nyújt a missplus.hu?

  • Kiváló minőségű termékeket és olyan kollekciót és választékot, amelynek jelenleg nincs konkurenciája...
  • Megfelelő, egyedülállóan alacsony árakat...
  • Folytonosan új áru a megszokott boltokban. Odafigyelünk viszonteladó partnereink üzleteinek áru ellátottságára.
  • Limitált viszonteladói létszám ami, garancia egy adott területen az egyediséget

Kit keresünk?Missplus; az együttműködő DIVA -t diktátor

Viszonteladói partnereinknél legtöbb helyen, már kialakult egy-egy várárlói -törzsvásárlói kör, és szeretnék őket még inkább kényeztetni különlegességekkel és meglepően jó árakkal.

Olyan vásárlókat szeretnénk kielégíteni, akik már rendelkeznek elképzeléssel, fogékonyak az újdonságokra, szívesen visszatérnek hozzánk az újdonságokért.

Gyakran kell megjelennie, eseményeken, különleges helyeken, ezért kialakulhat egy várárlói -törzsvásárlói kapcsolat, amelyben szeretnék még inkább kényeztetni különlegességekkel és meglepően jó árakkal.

Együttműködő partnereket keresünk

Vállalkozásunk keres olyan együttműködő partnereket,

akik már rendelkeznek valamilyen kiskereskedelmet folytató üzlettel , ahol már van egy kialakított ügyfélkör, és szeretnék őket még inkább magukhoz kötni.

Mit adunk mi?

Ehhez mi biztosítjuk: a kiváló minőségű termékeket olyan kollekciót és választékot,aminek jelenleg nincs konkurenciája megfelelő árrést egyedülállóan alacsony árakat a vásárlói számára.
PR és Marketing kampányokat, amik célzottan az Ön boltjába irányítják a vevőket a limitált viszonteladói létszám miatt, garantált piacot egy adott területen.

Ha ajánlatunk felkeltette az érdeklődését akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az info@missplus.hu e-mail címen. Szlogenünk a kereskedő partnereink felé: Adjunk kiváló terméket a vevőinknek!