MR BIG UNDERWEAR – A KÉNYELEM ÉS STÍLUS A FEHÉRNEMŰNÉL KEZDŐDIK

Győr Árkád áruház,

Szombathely, Family Center

Leírás

Ha szeretnél stílusos és kényelmes férfi – női vagy gyermek fehérnemű széles kínálatából válogatni, akkor az  üzletünkben jó helyen jársz! Figyelünk arra, hogy termékeink a legjobb minőséget képviseljék, ezáltal stílusos és kényelmes viseletet nyújtva Neked a mindennapokban!

Választékunk igen bőséges:

Mr. BIG Hungary, fehérneműNői slip, tanga, boxer, Női top, Melltartó, pólóBody, Férfi pizsama, Női Jéger alsó, Női derékmelegítő, Női és Férfi köntös, Férfi jégerFérfi slipFérfi boxer, atlétaFérfi fürdőnadrágFérfi zokni, Lány és Fiú fehérnemű

Hisszük, hogy a hazai kiskereskedelem és az igényes vevők nagy örömére hazánkban is terjedőben vannak az olyan üzletek, ahol több márka termékeit kínálják, ennek a folyamatnak meghatározó pontja a MR BIG UNDERWEAR, azaz a Mr. Big hungary Fehérnemű üzlet.

FRISSÍTETTÜK WEBOLDALUNKAT!
Kedves Barátunk! Frissítettük, korszerűsítettük webes megjelenésünket és elkészítettük vadonatúj webshopunkat. Reméljük elnyeri tetszésedet és ezentúl is örömmel követed termékeinket. Az új lap elkészítésével szerettük volna egy modernebb külsőbe megjeleníteni fehérneműinket, amit a megújult felületnek köszönhetően még egyszerűbben szerezhettek be!

Mire figyelünk?

Megfigyeltük, hogy termékeink kiválasztásakor leginkább befolyásolják a választást:

• sokaknak az első befolyásoló tényező, az ÁR;
• a másik fő szempont a termék MINŐSÉG;
• a harmadik a folyamatosan újuló ÁRUVÁLASZTÉK

Így ezek lettek a mi szempontjaink is a fehérnemű üzletben is és a fehérnemű webshopoban is…

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MR BIG UNDERWEAR – A KÉNYELEM ÉS STÍLUS A FEHÉRNEMŰNÉL KEZDŐDIK” értékelése elsőként