Variker; Munkaruházati-, védőruházati alapanyagok, szakácsruhák, lakástextil.

Variker Kft.
Textil kis- és nagykereskedés

Cím:  1156 Budapest,
Páskomliget u. 64.

Telefon:
0036-1-410-2003 | 0036-20-9320-066

E-mail:
variker@variker.hu

Boltunk a következők szerint tart nyitva:
Hétfő, kedd, csütörtök: 9-17-ig | Szerda: 9-18-ig  | Péntek: 9-16-ig.

Leírás

Szlogenünk: Variker – a szövetes szövetséges

Azt hivatott sugallni, hogy a cég maximálisan kiszolgálja a partnerek igényeit. Ez a KLOPMAN International magyarországi forgalmazójaként nem is nehéz, hiszen a nemzetközi vállalat kínálata a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel.

A nemzetközi cég a kevert szálas, pamut/poliészter munkaruházati és védőruházati alapanyagok specialistája.

Ezt igazolják az Öko-Tex és Öko-Label minősítések, melyek értelmében a szövetek környezetkímélő anyagokból, környezetbarát eljárásokkal készülnek, védve a környezeten túl a ruházat viselőjét is.

Vállaljuk a nálunk vásárolt függönyök, sötétítők, dekorok elkészítését egyedi igényeknek megfelelően is. Vendéglátó helyek részére készítünk abroszokat, szalvétákat, dekorokat előzetes árajánlat alapján.

Megrendelt áruját, amennyiben kívánja házhoz szállítatjuk, melynek díjáról előzetesen tájékoztatjuk.

 

Munkaruházati alapanyagok

A KLOPMAN cég kevertszálas munkaruházati alapanyagai sikeresen ötvözik a pamut és a poliészter szál kedvező t
ulajdonságait. Szín- és formatartók, kopásállók, a nedvességet a test felszínéről elvezetik, és kellemes komfortérzetet nyújtanak a felhasználónak.

A Klopman-szövetből készült ruhák hosszú élettartamuk alatt – megfelelő kezelés mellett – megőrzik előnyös tulajdonságaikat és kedvező megjelenésüket.

Szakácsruhák

Szakácsruháinkkal több, mint 4 éve vagyunk a piacon, ruháink ismertek vásárlóink körében. Legtöbb termékünk természetes alapanyagból készül, kellemes komfortérzetet biztosít.

Árankkal és akcióinkkal igyekszünk meglévő és új vevőink kedvében járni. Lehetőség van név, titulus, logó, zászló hímzésére kiváló minőségben, kedvező áron.

Védőruházat és Vízpergető alapanyagok

A KLOPMAN védőruházati alapanyagai a vonatkozó normák szerinti minősítő bizonyítvánnyal rendelkeznek, így természetesen jól felhasználhatóak a különböző pályázatokhoz., a belőlük készült termékek beminősítéséhez.

Amennyiben szeretné az esőtől és más csapadéktól megvédeni értékes bútorait vagy járműveit és sportfelszereléseit, akkor az a legbiztonságosabb megoldás, ha vízlepergető anyag mellett dönt.

Lakástextil

Főképpen függönyök, sötététők és dekoranyagok képezik választékunk legnagyobb részét, melyekből nagy szín- és mintaválasztékot tartunk raktáron. Ezek a termékeink könnyen kezelhetőek, praktikusak, követik a trendek változását.

Fényáteresztő függönyök – sötétítők – mintás vásznak – dekoranyagok – karnisok – díszpárnák – ágytakarók – ágyneműhuzatok – párnák, paplanok – törölközők – konyharuhák…

Közbélések

Termékeink között a kabátokhoz, öltönyökhöz és kosztümökhöz használatos szövetek mellett megtalálhatóak a közbélések is, melyek a ruhakészítés alapvető kellékei. A közbélés arra szolgál, hogy megerősítse a szöveteket, tartást adjon nekik. Az általunk forgalmazott textil alapú, nem szövött textíliából készült és töltővlies közbélések mind-mind minőségi alapanyagból készülnek, ideális választás a kabátok, zakók vagy kosztümök tartásának javítására, de felhasználhatósági köre rendkívül széles attól függően, hogy milyen vastag vagy merev az adott közbélés.


Munkaruházati alapanyagok – Védőruházati alapanyagok – Vízpergető alapanyagok – Bélések – Szövetek – Selymek – Közbélések –  Lakástextil – Szakácsruhák – Birkenstock lábbelik