A divatban mindíg hatalmas figyelem irányul a szexi derékvonalra!

Ha csodás homokóra alkattal rendelkezel, akkor azért, ha pedig nem, akkor azért kell mindent megtenned annak érdekében, hogy kiemeld az arányos vonalakat.

Hogyan karcsúsíthatsz még többet a látványon?

Derékban húzott ruha

derekban-huzott-ruhaA divat slágerének bizonyulnak a derékban húzott ruhák, amik igazán könnyed viseletet biztosítanak.

Ha picit teltebb vagy, akkor olyat válassz, ami nem tapad rá a testedre, inkább lágyan leomlik. Az aprócska vállrész szélesebbnek mutatja a felsőtestedet, így a körte alkatot kiválóan lehet segítségével ellensúlyozni.

A legjobb, ha olyan ruhát választasz, ami gumis derékrésszel rendelkezik, így garantált, hogy a legkarcsúbb formádat mutathatod meg.


Karcsúsított ruha:

Karcsúsított ruhaHa már a ruháknál jártunk, meg kell említenünk a karcsúsított fazonokat is, amik egyre több helyen jelennek meg a minden szezonban.

Ezek a ruhák általában kétoldalt, vagy épp középen fekete, vagy sötét mintás anyagberakással bírnak, amit a tervezők ravasz módon hozzáigazítottak a homokóra alkathoz, ami a látványt illeti.

Így mindkét oldalon nagyon könnyen elcsalhatsz néhány centit a derekadból, sőt, ki is emelheted a karcsú vonalaidat.


Maxiszoknya, az örök:

maxiszoknyaMelyik nő gondolná, hogy egy mindent eltakaró maxi szoknya könnyen vágykeltő is lehet?

Pedig így van, a megfelelő megoldással tökéletesen tudod hangsúlyozni a derekadat és a nőiességedet

Olyan darabot vegyél fel, ami egészen a bokádig ér akkor, amikor a derekadig felhúzod.

Ehhez a szoknyához válassz egy spagetti pántos, mintás, de ejtett fazonú topot, így még jobban kihangsúlyozhatod a derekadat. Tűzd fel a hajadat kócos kontyba és meglátod, nem lesz olyan férfi, aki ellen tudna állni neked.


Oversize Trend megbolondítása

Oversize TrendNehéz elszakadni az oversize trendtől, ám ha a derekadat szeretnéd hangsúlyozni, akkor így kell tenned. Válassz egy hosszított, feneket eltakaró, oversize felsőt (vagy zsákruhát), és egyszerűen tegyél rá egy nagyon vékony, az anyagtól eltérő színű derékövet.

Sportosabb fazonú lapos balerina cipővel és magas sarkúval egyaránt hordhatod, minden esetben divatos leszel.

Ha még inkább kiemelnéd a derekadat, akkor válassz olyan hosszan lelógó, medálos nyakláncot, ami odairányítja a figyelmet.


 

Vélemény, hozzászólás?