Andi Collection Divatáru Nagykereskedés

Üdvözlünk az Élet Napos Oldalán

Divatos, kiváló minőségű női ruhák jó árakon!

Szeretnél több bevételt? Kínálj olyat, amit a vevőid keresnek!

Az Andi Collection Divatáru Nagykereskedésnél hisszük, hogy igenis lehet jó áron divatos, csinos ruhákat vásárolni.
Célunk, hogy a szebbik nem minden tagja – termettől, alkattól, derekának és pénztárcájának vastagságától függetlenül – jól érezze magát a bőrében és a ruháiban.
Célunk, hogy az Te vásárlóid kiváló minőségű, divatos, mégis olcsó ruhákat találjanak A Te boltodban és minden vásárlás után elégedetten távozzanak!

„Már vagy ezer boltot végigjártam, mégsem találtam olyan nadrágot, ami jól állna a fenekemen…”Andi Collection Női Divatáru Nagykereskedés

„Én nem értem ezt a mai divatot… miért mindenhol botsáskákra méretezik a ruhákat?”

A Te vevőid is gyakran panaszkodnak arra, hogy nem találnak olyan ruhát, ami megfelel az igényeiknek?
A legtöbb butikban hivalkodó ruhákat kapni, kifejezetten a fiatal (tizen-huszonéves) korosztály számára, általában S-L méret között.
Aki már elmúlt 30, vagy esetleg kicsit nagyobb méretet visel, az alig néhány – jellemzően méregdrága – bolt kínálatából válogathat.

Az olcsó, ám minőségi női divatban óriási potenciál rejlik!

Képzeld el, milyen boldog lesz az a vevő, aki „már vagy ezer boltot végigjárt” és a Te butikodban kapja meg azt a nadrágot, szoknyát, tunikát vagy blúzt, ami divatos, jól áll neki, és még jó áron is kapja!
Teljesítsd vevőid kívánságait és garantáltan visszajárnak majd hozzád, egyre több és több pénzt hagyva nálad!

Minden nő gyönyörű

Andi Collection Női Divatáru NagykereskedésLehet karcsú, vagy teltebb, fiatal vagy idősebb, számunkra minden nő gyönyörű és ezt éreztetjük is velük. Hiszünk abban, hogy a boldog vevő a jó vevő, hiszen aki elégedett boltoddal, az gyakran visszajár majd és barátnőinek is ajánlja majd üzletedet; ha odafigyelsz vásárlóid igényeire, egyre több bevételed lesz.

Ebben segít az Andi Collection Divatáru Nagykereskedés; gondosan válogatott kínálatunkban kizárólag minőségi, divatos, ugyanakkor olcsó ruhákat kínálunk, hogy vevőidnek soha ne kelljen csalódniuk ajánlataidban.
A tunikáktól a szoknyákig, a pulóverektől a nadrágokig, a kabátoktól az alkalmi ruhákig szinte mindent megtalálsz készletünkben. Mindezt kitűnő minőségben, elérhető áron.
Mert az ár nem kell, hogy a minőség rovására menjen!

Estélyi ruhákkal szeretnéd feltölteni boltod?
Az elegáns stílus a fő profilod?
Vagy lezser, mindennapi öltözékeket kínálsz vásárlóidnak?

Hol?

Az első utad az Andi Collection Divatáru Nagykereskedésbe vezessen; itt bátran „bevásárolhatsz”!
Hétköznapi és alkalmi viseletek, blúzok, kosztümök, blézerek, kabátok; nem ismerjük a lehetetlent. Ha valamit mégsem találnál meg nálunk, csak szólj és beszerezzük.

A legjobb nemzetközi és helyi ruhaipari cégektől vásárolunk, így garantáljuk, hogy nálunk csak kiváló minőségű termékeket találsz!

Hogyan vásárolhatsz az Andi Collection Divatáru Nagykereskedésnél?

Hetente több ezer új darabot kapunk; gyakorlatilag képtelenség folyamatosan mindet feltölteni weboldalunkra.
Ettől függetlenül nyugodtan nézz körül galériánkban; itt ízelítőt kaphatsz kínálatunkból, meg tudsz ismerkedni az Andi Collection Divatáru Nagykereskedés stílusával.
Ugyanakkor azt ajánljuk, hogy az első megrendelés előtt feltétlenül látogass el a nagykereskedésbe és beszéljük meg, hogy mire van szükséged; tapasztalt kollégáink pillanatok alatt kiigazodnak a többezres kínálatban és segítenek a megrendelésben.

A hosszú távú üzleti kapcsolatokban hiszünk, ezért mindent megteszünk azért, hogy elégedett legyél kínálatunkkal, a kiszolgálással és árainkkal.

http://divatnagyker.hu/andicollection
https://www.facebook.com/andy4andicollection/

Vélemény, hozzászólás?