Extrém izmokra elegáns megoldások

Idén februárban Budapesten a Papp László Sportarénában rendezték meg a Siker Nap 2015 rendezvényt Titem Men's CollectionArnold Schwarzeneggerrel, ahol egy előadáson az életéről és sikereiről, illetve a sikerhez vezető útról tudhattunk meg többet. Az egykori színészt, testépítőt, üzletembert és kormányzót a magyar testépítés élvonalbeli szereplői fogadták így sportemberekből sem volt hiány.

Valami viszont hiányzott. Az ilyen eseményeken az „izmos embereknél” gyakran tapasztalható kényelmetlen ruhaigazgatás és feszélyezettség ezúttal elmaradt. A résztvevők láthatóan jól érezték magukat a bőrükben és az öltöny is jól állt rajtuk.

Vörös Zoltán, nemzetközileg elismert testépítő világbajnok elmesélte, hogy nem a véletlen műve volt, hogy végre kényelmesen érezhették magukat kiöltözve is.

  • Már a rendezvény előtt összedugtuk a fejünket páran, hogy Titem Men's Collectionmegoldjuk az öltöny-kérdést. Persze a testépítők világában nem elsőszámú szempont a ruházat kiválasztása, de azért mi is ugyanúgy részt veszünk egy-egy konferencián, esküvőn vagy üzleti megbeszélésén, mint bárki más. A konfekció méret nyilvánvalóan szóba sem jöhet, de sajnos a személyre szabott öltönyök elkészítését is csak kevesen vállalják, ha rólunk van szó. Kathi Béla barátom régi jó kapcsolatot ápol a TITEM Kft ügyvezetőjével és vezető divattervezőjével, Ulziibadrakh Enchbaatarral, így megkerestük őt. Bátor, ahelyett hogy furcsállva nézegetett volna, egyből nekilátott a méretek levételéhez és a tervezéshez.

Bátor, a mongol származású divattervező és szabó, az azóta eltelt idő alatt megálmodott egy külön kollekciót testépítők és sportolók számára, amit Body Fit Collection ® névre keresztelt és nagy népszerűségnek örvend. Megtudtuk, azt is, hogy milyen nehézségek elé néz egy ruhatervező, amikor valóban szélsőséges méretekkel kell dolgoznia.

  • A kisbaba öltönytől elkezdve 180 kilós férfire is terveztem már ruhát, viszont az ilyen rendkívüli igények esetében figyelembe kell venni számos tényezőt. Vegyük például a testépítőket. Az ő esetükben a legfőbb kihívás az, hogy olyan öltönyt készítsek nekik, ami nem takarja el a kemény munkájuk gyümölcsét, ugyanakkor nem is nagyítja fel az amúgy is extrém körvonalat. A több mint két évtizedes szakmai tapasztalatommal is beletelt egy kis időbe, mire megtaláltuk azokat a főbb irányvonalakat, amik segítségével később el tudtuk készíteni a megfelelő öltönyöket. A testépítés nem hagyományosan tömegsport, de egyre népszerűbb és egyre nagyobb az érdeklődés nálunk is a Body Fit Collection-re, illetve olyan atléták körében is, akik jelentős izomzattal rendelkeznek.Titem Men's CollectionA sportolók számára a versenyek, a felkészülési időszak és az edzés rengeteg lemondással jár. Nekik az öltözködés mindennapi nehézség. Ezen próbálok segíteni, mert hiszem, hogy a személyre szabott elegancia mindenkinek jár.

Keresse a TITEM Body Fit Collection-t a www.titem.hu oldalon, vagy üzleteinkben.

Vélemény, hozzászólás?