Egy belvárosi cipőkészítő dinasztia, Kényelem Cipőkészítő Bt;

Kényelem cipő Bt

Egy családi vállalkozásként működő 40 évre visszatekintő cégről van szó.

Itt kezdődött minden:

Még nagyapám iparosként Szabolcsból a fővárosba költözésük után indította a vállalkozást. Ezt akkor maszeknek (Szerk.: Magán Szektor) hívták. Saját kezűleg gyártotta a cipőket  kis boltoknak. Majd rájött, hogy ezt Ő is árulhatná így kiharcoltak maguknak egy tanácsi udvari üzletet a V. Kossuth Lajos utcában.

A család minden tagja az üzletben tevékenykedett. Az anyukám is itt dolgozott főiskola után de nagyapám rávette évekkel később, hogy végezze el a cipős iskolát, hogy  fejben is tudja a lábbelik varázsát. Amikor 3 éves voltam megkérdezte valaki a nagymamámat, hogy mi lesz a kisfiú ha nagy lesz? Ő meg rávágta: CIPÉSZ.
Ez akkor mókásnak tűnt. De valóban az lettem. Érettségi és szakvizsga után Én is belefogtam a családi szekér tolásába. Ami hab a tortán, hogy a feleségemmel egy osztályba jártunk de csak a suli után kerültünk közelebbi kapcsolatba. Most vagyunk 18 éves házasok és egy kisfiú boldog szülei.

A mai felállással az anyu foglalkozik a gyártással a nejem vezeti az üzletet Én pedig a céges ügyeket intézem. De ha kell leülök cipőt készíteni. Tulajdonképpen mindannyian szakemberek vagyunk és ez nagyon fontos.

A sikerünk titka:

Észrevettük a 90-es évek elején, hogy a hölgyek lába egyre nagyobb. Nem kapnak cipőt és ezt kihasználva elkezdtük a nagyméretű női cipők gyártását.
Először csak 42-43 méretig de ma már a 46-os (..!..) női lábbeli sem ritka.
Mérték után is készítünk így a beteg vagy nem egyforma lábra is tudunk szép cipőket csinálni. Nagyon sok visszajáró vevőnk van. Hál istennek a Facbook segítségével Kényelem Cipőkeszito Bt Családi fotó(https://www.facebook.com/KenyelemCipokeszitoBt) egymásnak is átadják a tapasztalatokat és rengeteg pozitív visszajelzést (Szerk.: több mint ezer)  kapunk. Az üzletünkben előtérbe helyezzük a magyar termékek forgalmazását és sok gyártóval állunk kapcsolatban valamint forgalmazzuk a termékeiket.

Remélem sokáig lesz erre lehetőségünk még ha a mai gazdasági helyzet nehézségeket is tesz elénk.

 

Üdvözlettel: Békéssy István


 

Női lábbelik 33-46-os méretig

Kényelem cipő Bt Nincs többé kényelmetlen, szűk cipő!

Nálunk a kis- és a nagy lábúak is megtalálják a Nekik megfelelő fazonú és méretű lábbelit. Mérték után is elkészítjük választható színben, sarokmagasságban és orrformával. Kizárólag természetes anyagok alkalmazásával, minőségi cipőket gyártunk, kézi készítéssel.

Lábbeli gyártás (Kényelem Cipő):

Mivel mérték után is készítünk cipőket, nem gond, ha széles, esetleg bütykös vagy keskeny a lába. Pontos és szakszerű méretvétel után a kiválasztott bőrből elkészítjük a lábára a megfelelő cipőt.
Övet vagy táskát is választhat hozzá ugyanabból a bőrből.

Amennyiben szükséges, betétet is beépítünk. – Színházak és csoportok részére egyedi vagy egyforma cipőket gyártunk. – Esküvőre a ruhához megfelelő lábbelit készítünk.

Kényelem Cipő áraink:

Az általunk gyártott lábbelik 22.500.- extra méretben (42-45-ig.) 23.500.- forinttól elérhetők.

Cipőjavítás:

Vállalunk 2-3 napos határidővel cipőjavítást, csizmaszár szűkítést-bővítést, valamint cipőtágítást.

Árusítunk még:

cipőkelléket, sámfát, cipőfűzőt, talpbetétet, tisztítószereket.

Kereskedőket is kiszolgálunk – Bérmunkát is vállalunk

Egyedi megbeszélés alapján a kereskedőpartnerünk is kaphat egyedi, személyreszabott cipőt az Ő
vásárlóinak akármelyik településen van az üzlethelyisége.

Kényelem cipő Bt