Így találd meg a tökéletes esküvői cipőt!

tökéletes menyasszonyi cipő

A tökéletes menyasszonyi öltözék elengedhetetlen kelléke a jól megválasztott esküvői cipő.

Fontos, hogy mind egyéniségünkhöz, mind a ruha stílusához megfelelően igazodjon. Ne feledjük azonban, hogy a Nagy Nap önfeledt hangulatához legalább olyan lényeges figyelembe vennünk menyasszonyi cipőnk kényelmét is. Szerencsénkre a mai trendek már nem szorítják merev szabályok közé a menyasszonyi cipők stílusát és fazonját.

Milyen legyen?

Jószerével bármilyen hagyományos esküvői vagy akár exkluzív alkalmi cipőt is választhatunk a jeles eseményre.
Persze a valóságban az olyan alapvető feltételek, mint a ruha színe, anyaga és hossza valamint az alapvető cipőviselési szokásaink jól behatárolják, milyen esküvői cipő keresésére is induljunk.

Beszerzését célszerű tehát az esküvői ruha kiválasztását követő hetekre időzíteni.

Hogy kezdjek neki?

Álmaink menyasszonyi cipőjének megtalálására ne sajnáljuk az időt és az energiát! Indulás előtt tájékozódjunk az esküvői cipőüzletek elérhetőségéről, kínálatáról és a vásárlói visszajelzésekről, tapasztalatokról. Ne feledjük, hogy a valódi minőségi termékeket kínáló cipőszalonokban bőven biztosítanak időt és lehetőséget a próbákra, valamint a lábbelik megszemlélésére.

Mi alapján válasszak?

A tökéletes választás alapja, hogy a cipő kiválasztásakor törekedjünk a számunkra ideális sarokmagasság megtalálására. Nagyon fontos, hogy magabiztosan és felszabadultan lépkedjünk benne, hiszen az esetleges botlástól való félelem és az ezzel járó feszültség megmérgezhetik számunkra a ceremónia és kreatív fotózás hangulatát. Kültéri, főként füves, parkos helyszín esetében különösen ügyeljünk arra, hogy a ne válasszunk túl vékony sarkú, ezáltal „balesetveszélyes” lábbelit.

A döntés...

tökéletes menyasszonyi cipőHa cipő vásárlás során a legapróbb részletre is gondosan ügyelni szeretnénk, olyan lábbeli mellett döntsünk, amely szükségszerűen harmonizál menyasszonyi csokrunkkal, valamint a vőlegény öltözékével is (pl. szín és anyag).

Amennyiben a cipőnk klipszet, strasszokat vagy más jellegzetes díszítést is tartalmaz, mindenképp illeszkedjen a többi kiegészítőnkhöz (pl. ékszerek, öv, vagy a ruhát díszítő elemekhez).

Érdemes természetes anyagú (pl. bőr), jól szellőző cipőt vásárolnunk a tökéletesen megkomponált esküvői szettünk mellé. Mivel ezek, - ellentétben a szintetikus anyagokkal-, felveszik a lábfej formáját és kisebb eséllyel dörzsölik ki a kényes területeket.

Menyecske tánc, vagy party is lesz...

Az este csúcspontján és egyben a féktelen mulatozás kezdetét jelzően előkerülnek a tradicionális menyecske vagy a modernebb party-öltözékek. A megfelelő összhatás és a lenyűgöző bevonulás érdekében válasszunk ehhez is megfelelően elegáns lábbelit.

http://eskuvoiciposzalon.hu/noi-cipo/eskuvoi-cipo

eskuvoiciposzalon.hu