Kifejezetten széles csípővel sem kell lemondanunk…

széles-csípővel

 

A méret a lényeg

Az egyik legnagyobb hiba, amit ruhavásárlás közben elkövethetünk, ha rossz méretet választunk.

Sosem fogunk vékonyabbnak kinézni egy kisebb ruhában, legfeljebb csak nevetségesen festünk benne, s ez különösen igaz a farmerokra: ne préseljük bele magunkat egy két számmal kisebb darabba, hiszen abból hajlamosak kibuggyanni azok a részeink, melyeket inkább takargatni szeretnénk.

 

Magasan a derék

Szerencsére a csípőnadrágok kimentek a divatból, ma már a magas derekú farmerek a menők, melyek kihangsúlyozzák a gömbölyű vonalakat, s elrejtenek mindent, amit nem szeretnénk megmutatni a világnak.

 

A szín számít

Az egyszínű sötét, nem koptatott farmerekben vékonyabbnak tűnünk. Figyeljünk, hogy ne legyen szaggatott, sem pedig feltűnő, nagy minták, foltok ne legyenek rajta.

 

Csak kreatívan!

Hordjunk a szűk farmerhoz hosszított inget, blúzt, blézert vagy pulóvert, mely eltakarja a csípőnket, s így igazán karcsúnak látszunk majd. De a hosszú kardigán, kimonó is tökéletes választás.

Hangsúlyozzuk a derekunkat!

Nem véletlenül a homokóraalkat a legnőiesebbnek kikiáltott alak, éppen ezért bátran hangsúlyozzuk ki karcsú derekunkat egy csinos övvel vagy a derekunkra kötött kardigánnal, inggel.