Tovább tombol idén tavasszal a magasított derekú farmer.

Tovább tombol idén tavasszal a magasított derekú farmer. És hogy miért lesz ez őrült szexi? Mert a push-up fazonok csodás alakot varázsolnak!

Van valami remek dolog a magas derekú nadrágokban, ami túl jó ahhoz, hogy csak úgy szó nélkül elmenjünk mellette.

Sosem tetszett a csípőnadrágból kilógó bugyik és fenékvonalak látványa, ami gyakran előfordul, valahányszor tulajdonosuk lehajol vagy leül.  A magas derék ellenben majdnem minden testalkatnak jót tesz.

A (leg) fiatalabb korosztály is (talán ahogy egyre több videoklip készül ebben a fazonban tetszelgő „hősnővel”) kezdi felfedezni előnyeit és visszafogott, de kifejezetten nőies vonalait.

Utoljára a 80-as években volt menő ez a fazon, azóta mindenhol csak alacsonyra szabott derékvonalú nadrágok vannak, amit lássuk be, épp ideje megunnunk. Az is segít a magasított derék visszatérésében, hogy a fast fashion üzletek pár éve tele vannak köldökig érő felsőkkel – amikhez jól jön egy épp odáig érő nadrág…

Lássuk sorjában:

1. A push-up farmer lényege, hogy a kellő helyen megemeli és megtámasztja a popsit, így különösen szép ívet és tartást ad neki.

2. A magas derék, push-up hatással kombinálva hátul gyönyörű homokóra alakot, elől pedig  csábítóan lapos hasat varázsol.

3. Szinte kötelező, hogy magassarkútválassz ehhez a viselethez, mert azzal tudod igazán légiessé és végtelen hosszúvá varázsolni a lábadat.

4. Ez a fazon a kisebb feneket gömbölyűbbé teszi, a nagyobb popsit pedig szépen formázza.

6. Ha elégedett vagy az alakoddal, akkor egy rövid vagy betűrt pólóval bátran hangsúlyozhatod tested ívelt vonalát, csodásan fogsz kinéz

7. Önbizalmadtól függően játszhatsz a felsőrészek hosszával. De ha minket kérdezel, válassz szűkített derékvonalú, rövidebb szabású darabot: ha már ezt a nadrágfazontválasztottad, szetted többi részével is emeld ki csodásra formázott popsid.

8. Egy teljesen egyszerű, hasat finoman kivillantó pólóval is kimondottan szexi lesz az összhatás.

9. Ha pedig nem szeretnél hasat villantani, akkor válassz kicsit lazább blúzt, melyet betűrsz a nadrágba.

10. Nem véletlen, hogy ez a fazon olyan ikonok kedvence, mint például Beyonce. Bátran hordhatod teltebb csípővel is, ha magassarkút viselsz mellé, ügyelsz az arányokra és szép tartást adó push-upot választasz

Mindenki találhat megfelelő magasított derekú nadrágot, de ahhoz több márka kínálatát végig kell próbálni. Már csak azért is, mert nem mindig egyértelmű, hogy magasított, vagy normál derekú nadrágot vettünk-e le a polcról.

A „high rise”, „high waist” kifejezéseket keresse a nadrágok címkéjén!