Molett divat a divatvilágban

Szerencsére mára már a divatvilágban is egyre gyakrabban megjelennek az egészséges testtel rendelkező Plus Size modellek! Ők a legsikeresebb molett modellek, akik nem csak a bemutatókon és újságborítókon néznek ki gyönyörűen, de az életben is!      

Tara Lynn

 

Tara jellegzetes, angyali arcával már biztosan Te is találkoztál. A molett hölgy ugyanis igen híres fotósorozatot adott ki önmagáról, ahol plusz kilók ide vagy oda, megmutatja testének minden egyes porcikáját. És nem is férhet kétség a sikereihez: Tara ugyanis meghódította a Vogue címlapját, és olyan nagy nevekkel is dolgozott együtt, mint a H&M.

Egyike azoknak a nőknek, akik nem félnek megmutatni testüket és nyíltan vállalják molett alakjukat!

 

Ashley Graham

 

Ashley az egyik leghíresebb amerikai plus size modell, aki egy molett hölgyek számára készült fehérnemű kollekció modelljeként futott be.

Már az ELLE divatmagazin címlapján is szerepet kapott, és olyan nagy magazinokban is szerepelt, mint a Vogue és a Glamour. Egyik leghíresebb reklámfilmjét főműsoridőben nem adta le a televízió, hiszen úgy gondolták, az már inkább felnőtt tartalom… Pedig semmi extra nem történt a klipben, Ashley csupán fehérneműben jelent meg!

Ki is mondta hogy egy molett nő nem lehet kívánatos?

Marquita Pring

 

A harmadik Plus Size modell, aki mindenképpen említést érdemel a szintén Vogue címlaplány, Marquita.

A molett modell szintén hatalmas sikereket élt meg már eddig is, hiszen a Levi’s kampányában is megmutathatta gömbölyded formáit, valamint 2010-ben Párizsban, a Jean Paul Gaultier divatbemutatón is részt vett!

 

Fluvia Lacerda

Fluvia nőies idomait szintén nagy nevű divatlapok mutatták be, köztük a Vogue is. Ő határozottan lép fel testének szépsége mellett: kampányfilmjében a „This is my Body”-ban gyönyörű felvételeket láthatsz a duci modellről, aki büszkén viseli formáit!

Minden nő példaképeként szolgálhat az a magabiztosság és báj, amellyel ő fellép.

 

 

Az angol nyelvű feliratok magyarul:

Ez az én testem.

18-as a méretem…

Úgy szeretem magam, ahogy vagyok!

Ez egy döntés, amelyet meghoztam.

Azt is eldöntöttem, hogy megérdemlem a divatot, és követni is fogom.


http://divatnagyker.hu/molettruha-webshopok

Vélemény, hozzászólás?