Mr Big Hungary és kezdetek a Mr.BIG® fehérnemű márkánál

Mr Big Hungary és a kezdetek

Kollégáimmal (Mr Big Team *szerk.) már több éve azon dolgozunk, hogy olyan európai színvonalú Mr. Big termékhálózatot építsünk ki, amellyel a vevőink igényeit maradéktalanul ellássuk. Meggyőződésünk, hogy törekvésünk sikeres, – ezt bizonyítja visszatérő ügyfeleink egyre nagyobb száma, és a folyamatosan bővülő vevőkörünk.

 

Mr Big Hungary

A felismerés:

A hazai konfekció-piac átalakulása, illetve a magyar vásárlók igényeinek felismerése a kimondottan jó minőségű termékek, iránt immár 4 éve arra sarkalt bennünket, hogy az ismert, Romániában piacvezető Mr.BIG® fehérnemű márka forgalmazójaként jelenjünk meg a hazai közönség előtt.

A titok:

A márka-bevezetés sikerének záloga az volt, hogy a klasszikus, igényes valamint divatos, a mai trendeket feltétlenül követő és minden korosztály ízlésének megfelelő, hordható termékeket kínálunk nagy áru- és méretválasztékban.

Titok 2:

Természetesen folyamatosan szem előtt tartjuk azokat a meghatározó momentumokat, melyek termékeink kiválasztásakor leginkább befolyásolják a választást:

  • sokaknak az első befolyásoló tényező, az ÁR; 
  • a másik fő szempont a termék MINŐSÉGE; 
  • a harmadik a folyamatosan újuló VÁLASZTÉK

A megoldás:Mr-Big-Hungary

Továbbra is igyekszünk árainkat a piaci árakhoz képest alacsonyan tartani amellett, hogy partnereinket a lehető leggyorsabban, és a lehető legjobb minőségben szolgáljuk ki. A Mr.BIG® márka kollekciójával bővíteni szeretnénk a magyar piac kínálatát.

Cél:

Hisszük, hogy a hazai kiskereskedelem és az igényes vevők nagy örömére hazánkban is terjedőben vannak az olyan üzletek, ahol több márka termékeit kínálják. Jövő célunk, hogy igényes és változatos kínálatunkkal ezen kedvező folyamat részesei legyünk, valamint az üzletek megbízható és hosszú távú partnerekre leljenek bennünk.

Egy kis reklám: 

Részletes termékkatalógusunk megtekinthető a https://mrbighungary.hu/ oldalon.  

Oldalunkat biztonságossá tettük, nem érheti az Ön böngészőjét semmilyen fenyegetés, bátran kattinthat az oldalcímre.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését,  akkor keresse területi képviselőnket, hogy a személyes találkozás alkalmával meggyőzhesse termékeink kiváló minőségéről, versenyképes árairól, ami meglapozhatja a sikeres, közös együttműködésünket.

Gondoskodunk a rendszeres folyamtosan frissülő árúválasztékról, és a folyamatos marketing, alanyi jogon jár minden viszonteladónknak!

Természetesen jelen vagyunk minden szakmai fórumon, pl.: https://divatnagyker.hu/mr-big-hungary-fehernemu/
facebook: https://www.facebook.com/pg/mrbighungary helyi ujságok stb…


Üdvözlettel:

Mr.Big Team kft.

Vélemény, hozzászólás?