MyKriszta egyedi tervezésű, különleges gyógyhatású ásvány-ékszerei különleges embereknek szólnak!

Minden csillag jegynek megvan a maga köve, de előfordul, hogy egy fajta kő több csillag jegy mellé is van rendelve.

Én személy szerint az ásványok erejében mindig is hittem!

Ezek a kövek energiát, rezgéseket közvetítenek viselőjük felé… 🙂

melyik ásványhoz milyen horoszkóp tartozik?
Melyik ásványhoz milyen horoszkóp tartozik?

Egyre többen úgy vásárolnak ásvány ékszert, hogy pontosan tudni akarják >> melyik ásványhoz milyen horoszkóp tartozik? Ezért most aktualitást keresve a Bak és a Vizöntő csillag-jegyekhez illő /ajánlott ásványokat mutatom be!

Minden csillag jegynek megvan a maga köve, de előfordul, hogy egy fajta kő több csillag jegy mellé is van rendelve.

Ha a születési időnknek megfelelő kő és úgy érezzük szívünknek is kedves, akkor ez a kő számunkra szerencsekő.

BAK (12. 22 – 01. 20.) ásvány kövei

Borostyán, Granát, Hegyikristály, Hematit, Holdkő, Jáspis, Kalcedon, Lazurit, Macskaszem, Obszidián, Onix, Rodonit, Rodokrozit, Szodalit, Turmalin,

A BAKOK > Céltudatosak, és nagyon kitartóak cselekedeteikben, fáradhatatlanok küldetésük teljesítésében, és nem nyugszanak, amíg a legjobb módszereket megtalálva el nem érik a kitűzött céljukat. Öntudatosak, tántoríthatatlanok és maximálisan hisznek saját képességeikben. Ez sok mindenre képessé is teszi őket az anyagi javak megformálásának terén.
A Bak föld típus lévén nem szereti a változatosságot, és ritkán kockáztat, ezért néha unalmasnak tűnhet mások szemében. Energia áramlásuk blokádjait az ónix nyithatja meg, intuíciójukat pedig a lazurit erősítheti.

A bakok számára segítő talizmán a holdkő, ami nem csupán a képességeiket erősíti, de segíti őket a spirituális képességeik megismerésében, és tudatalatti intuíciójuk meghallgatásában is. A hematit a vitalitásukat tölti energiával, a stresszes helyzetek felülemelkedésében a jáspis közvetít pozitív energiákat a számukra. Hatásos pozitív élet-örömöt közvetít még számukra a hegyikristály, turmalin, és a granát is.

MyKriszta csodás Bak csillag-jegyhez tartozó ékszerei pozitív energiával töltik fel viselőjét…és a szépségen túl természetesen legalább annyira fontosak a gyógyhatásaik???

Vízöntő (január 21 – február 19 ) ásvány kövei

mykriszta ásvány vízöntő​A vízöntők álmodozók, idealisták… Nagy baráti körük van, mindenki szeretetreméltó egyéniségnek tartja őket. Általában azon gondolkoznak, hogyan tehetnének többet az emberiség érdekében. Mindig nagyban gondolkoznak, ha a probléma megoldás módjairól van szó, az apró részletek nem érdeklik őket.
A legnagyobb gyengeségük az, hogy mindenkiben találhatnak hibát amit örömmel elnéznek nekik!
Nyugodtságuk szintén félrevezető lehet, ha mögötte szellemi nyugtalanság rejlik. Belátásukat a howlit erősíti, belső békéjüket az ametiszt és szerpentin hozza rendbe. A türkiz az önkifejezést és a intuícióik erősítésben közvetíti energiáit e jegy szülötteinek. Talizmánként választhatunk számukra még karneolt, hematitot, ónixot, topázt, türkinitet és zafírt is.​

A cikk „Komlóssy Vera, Kristály gyógyászat és terápia” című könyv alapján született!

Ha személyre szabott ékszerekre vágysz keresd bizalommal Krisztát… ???

Vélemény, hozzászólás?