Devifashions, Dev Textiles Kft Indiából, Pakisztánból és Nepalból importál női kabátokat, ruhákat és lakás textilt.

1087 Budapest, Kőbányai út 25; 226 Épület B11 – devtextiles.kft@gmail.com – Telefon:  36-304671890 – Fax: + 36-1-2390334

Leírás

DEVI FASHIONS

Cégünk, a Dev Textiles Kft, (devi fashion) Indiából, Pakisztánból és Nepálból importál női kabátokat, ruhákat és lakás textilt.  Nagy és egyben kiskereskedés vagyunk, CSAK első osztályú, minőségi terméket forgalmazunk: női ruhákat, kabátokat, ágyneműhuzatokat és gumis lepedőket importálunk Indiából, Nepálból és Pakisztánból.

Legfőbb Devi Fashion termékek:

Indiai nyári lenge, mintás ruhák
ezek a Devi Fashion ruhák univerzális méretűek és egyedi különleges stílust képviselnek a színes, hangulatos mintákkal. Hosszú, rövid, extra nagy méretű ruháink és tunikáink között biztos megtalálja az önnek megfelelőt.

Devifashon Divatos Indiai és Népáli Ruhák

Nálunk a vásárló az első, ezért van gyors szállításra és legjobb ár! 

Különleges mintájú szabadidő felsők! Gyönyörű nyári ruhák, kedvező áron!!! Első osztályú minőség, trendi színek és minták! Európában sok nő viseli előszeretettel ezeket a különleges mintájú ruhákat és felsőket, mivel nagyon egyedi darabok.Devifashon Indiai és nepáli ruhák


Nepáli őszi-tavaszi és téli poláros kabátok.

Ezek a kabátok szintén egyedi és különleges stílust képviselnek. Nagyon nagy színvilág, élénk színek, különleges minták, és ezek mind kézzel készítettek. Hangulatossá teszik a hétköznapi viseletet és még nagyon kényelmesek is, mivel 100% pamut mindegyik.

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, bármilyen megjegyzés vagy kérdés merül fel Önben. Mi örömmel segítséget nyújtunk egy hét minden napján. 


 Devi Fashion; Pamut ruhák és szoknyák, nadrágok:

Itt szintén a különleges mintákra tettük a hangsúlyt és a kényelemre is. Ezek 100% pamutból készült ruhák. Csinos és elegáns viselet, és nagyon egyedi a mintáknak és színvilágnak köszönhetően.


 Devi Fashion ; Ágyneműhuzatok, gumis lepedők:

Nálunk első osztályú minőséget talál az ágyneműhuzatok terén. 7 és 3 részes flanel, krepp, és pamutvászon és sima pamut ágyneműkkel tudjuk az ön kényelmét segíteni mivel termékeink 100% pamutból készülnek.

Lepedő:

Ha gumis lepedőt keres, akkor azt nálunk tegye, mivel első osztályú minőségű lepedőkkel találja szembe magát. Jersey(pamut) gumis lepedők, frottír és zakard (nyomott minták frottír lepedőbe) a kínálatunk.  Mindegyik gumírozott és a sarkak mérete 25 cm mely pluszban nyúlik még pár centit, az összetételük 100% pamut.Termékeink mindig frissülnek, és új kollekciók érkeznek. Nézzenek körül web áruházunkban és rendeljenek bátran.


Pamut ruhák, tunikák akár nagy méretben is:

Különleges mintákkal. Nagyon csinos, egyedi női viselet. Kényelmes is, mivel 100% pamutból készült. Az egyedi mintázatnak köszönhetően bármikor feldobja a hétköznapi viseletet.


1087, Budapest, Kőbányai út 25, 226 épület B11

Telefonos támogatás +36 304 671 890 – E-mail támogatás – info@devifashions.hu
Chauhan Gagan