Antony Fashion; ha egyedi igénnyel rendelkezel, azt is teljesíteni tudom…

Antony Fashion,  – ALKALMI RUHA – OFFICE RUHA – KABÁT – SZOKNYA – STREET WEAR

5000, Szolnok, Kossuth Lajos út 18. | +36 20 226 65, 01 és +36 56 441 098 |  – Nyitvatartás: H-P: 8:00-17:00 | info@antonyfashion.hu

Leírás

Az Antony Fashion 1997 óta készít minőségi, bevizsgált alapanyagokból, saját, magyarországi varrodánkban, olyan jól megtervezett női ruházatot, amely minden alkalomra tökéletesen illeszkedik és egész napos kényelmet biztosít viselőjének. Szeretnénk az ország egész területén elérhetővé tenni termékeinket, ezért indítottunk  webshopot.
Antony Fasion Női divatáru készítés

Szeretnék, folyamatos kapcsolatban maradni ügyfeleimmel. Számomra fontos az is, ha egyedi igénnyel rendelkezel, azt is teljesíteni tudjam.

Mire is gondolok?

Tetszik a termékünk, de nem ebben a színben szeretné? Írj vagy hívj, és mi legyártjuk a Te igényednek megfelelőterméket.  Vagy szép-szép, de Te egy másik termékünk anyagából szeretnéd azt a fazont? Vagy a termék kevert szálból készül, és Te nem szeretnéd abból az alapanyagból?

Hívj, és mi segítünk a választásban.

Manapság a rohanó világunkban többnyire kevert szálakból szeretünk ruhákat hordani, mert kényelmes viselet. Az elasztán biztosítja, hogy rugalmasan illeszkedjen az alakunkra és kevésbé gyűrődik a pamuttal ellentétben. Viszont Te allergiás vagy a műszálra?

Hívj és közösen beszéljük meg, hogy melyik a számodra megfelelő anyag.

Antony Fasion Női divatáru