Papperi Molett Divat Üzlet a WestEndben és Webáruház

Igényes, nagyméretű női molett divat!
Várjuk szeretettel azokat a molett, teltkarcsú, duci hölgyeket, akik szeretnének a legújabb molett divat szerint öltözködni!

Leírás

Igényes, szép és minőségi ruházat teltkarcsú, molett hölgyeknek.  Az üzletben más hazai és külföldi molett termék is megtalálható.

Kedves Látogató!

Engedje meg, hogy pár mondatban leírjam, miért érdemes a Papperi márkát választani!Papperi Molett Divat Üzlet és Webáruház

Tapasztalatom:

Szakmai gyakorlatomat és tapasztalataimat édesanyám mellett szereztem, aki a Rotschield szalonban dolgozott, mint női szabó mester. A divat és a ruhák iránti szeretetemet ez az időszak alapozta meg.

Mióta:

20 éve készítek saját tervezésű ruhákat, ebből az utolsó 8 évben a molett divattal foglalkoztam. A tervezés során nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy divatosan fiatalossá és előnyös megjelenésűvé tegyem a molett hölgyeket már 42-es mérettől.

2010 őszéig molett üzletekbe szállítottam Budapest szerte, 2010 októberében megnyitottam saját üzletemet (1024 Budapest, Retek utca 5.), majd 2014 februárjától a Westend City Center-ben (Arany János kiskörút 9. – gyorséttermek szint)! – várom kedves vásárlókat, ahol a ruhák széles választéka mellett igényes kiegészítőkkel is találkozhatnak!

Fürjesné Papp Erika
üzlettulajdonos

Termék kategóriák:

Kiegészítők | TáskákPénztárca | Sálak | Ékszerek

Hol?

Üzlet: Westend City Center – Arany János Kiskörút 9. – Gyorséttermek szintje (-1)

Telefon: 06 / -30-986-9492 –  E-mail: info@papperimolett.hu

Nyitvatartás: Hétfőtől – Vasárnapig: 10:00 – 19:00

Papperi Molett Divat Üzlet és Webáruház

Termékek:

Igényes,nagyméretű női molett divat!
Várjuk szeretettel azokat a molett, teltkarcsú, duci hölgyeket, akik szeretnének a legújabb molett divat szerint öltözködni!

Fürjesné Papp Erika, 20 éve készít saját tervezésű ruhákat, ebből az utolsó 8 évben a molett divattal foglalkozik. A tervezés során nagy hangsúlyt fektet arra, hogy divatosan fiatalossá és előnyös megjelenésűvé tegye a molett hölgyeket, akiknek a ruhák széles választéka mellett igényes kiegészítőket is kínál.  Jól bejáratott brand a Papperi márka!

Papperi Molett Divat Üzlet és Webáruház

Forró drót: 06/30-986-9492 | 06/30-396-4881