2017 divatszíne: divatszakértők szerint az abszolút divatszín a tengerészkék lesz

Bár az év színe 2017-ben a lombzöld, a divatszakértők szerint az abszolút divatszín a tengerészkék lesz.

Képtalálat a következőre: „Pantone a lombzöldet”A Pantone a lombzöldet választotta a 2017-es év színének, de a divatszakértők úgy gondolják, hogy valami egészen más lesz az év divatszíne idén.
„A nemzetközi trendelőrejelző csapat, a Pantone Color Institute minden év végén bejelenti, mely szín(ek) lesz(nek) a meghatározó(k) a következő évben. Idén ezek a rózsakvarc és a babakék voltak, és így utólag visszanézve be kell vallanunk, elég jól sikerült az előrejelzés. Éppen ezért volt olyan nagy a megdöbbenésünk, amikor megtudtuk, hogy 2017-ben mindannyian a lombzöldért fogunk megőrülni. Egyelőre nem tudjuk elképzelni hogy valaha is viselni szeretnénk ezt az árnyalatot, márpedig a trendelőrejelzők már csak ilyenek. Jó előre tudják azt, amit még mi sem. Hogy néhány hónap múlva azzal a szándékkal fogunk bemenni a H&M-be, hogy vegyünk magunknak egy lombzöld pulcsit.”  Forrás: https://www.instagram.com/p/BNwcL34g5Ra/

Az előrejelzések szerint a tengerészkék uralja majd a trendeket,

tengerészkék szinkódés bármilyen ruhadarab divatosnak számít, ami ebben a színben készült.
Mindegy, hogy nadrág, felső, szoknya vagy egyberuha, a tengerészkéket bármilyen
formában viselheted. Főleg egyszínű ruhadarabokat érdemes ebben a színben választani, vagy olyat, amelynek mintájában ez a domináns. Szinte bármilyen másik színnel jól kombinálható, még a kék világosabb árnyalatai is illenek hozzá, mert bár telt szín, egyáltalán nem hivalkodó, és kiválóan alkalmazkodó tónus.

Kapcsolódó kép

Kombináció:

A feketével vagy a kék más árnyalataival ellentétben a tengerészkéket akkor is viselheted az arcod közelében, ha világos a bőröd, mert nem fog fakónak mutatni, sőt, élénkebbnek és élettel telinek mutat. A pasztellszínekkel és a krémszínekkel kombinálva letisztult, elegáns külsőt kölcsönöz, ha viszont élénk, feltűnő tónusokkal viseled, vidám és üde hatást kelt.
 Képtalálat a következőre: „tengerészkék szín kód”
Próbáld bátran kombinálni a sárgával, és egyéb egyedi ötletekkel. A csíkos mintáról se feledkezz meg…
Sziszoka:  (https://divatinfo.hu/divat-elorejelzes-2017-re/)
A színek tekintetében
is változás történik, ugyanis a homogén színek fogják uralni 2017-t. Ami minden évszakra jellemző lesz majd, az a sárga és kék szín kombinációja. Az arany helyett pedig a rose gold korszak következik, ami sokkal finomabb és nőiesebb összhatást kölcsönöz majd!

Vélemény, hozzászólás?