Csizmát vagy bakancsot télire?

Csizmát vagy bakancsot télire? Idén a fűzős, bundás, rojtos, csatos csizmák egytől egyig hódítani fognak.

Csizmadilemma. Ez pedig nem más, mint hogy magas szárú legyen?

BakancsTavaly a bokacsizmák hódítottak, nos, idén is rengeteg női lábon fogod látni ezeket a darabokat. Ugyanakkor idén már nem annyira a finom és letisztultság lesz jellemző, hanem sokkal inkább a díszített és izgalmasabb változatok. bakancs
Ne lepődj meg, ha látsz a polcokon csíkos vagy akár különböző mintás lábbeliket sem. Kérdés, hogy mennyire érzed magad ezekben nőiesnek? Amennyiben nem, akkor valószínűleg a magas szárú lesz a nyerő számodra. Itt már inkább jellemző a kifinomultság, így rengeteg szexi darabot találhatsz. Bizonyára hódítani fog a klasszikus fekete színű hosszú szárú csizma, de népszerű lehet a fűzős, gombos darabok is. Ha viszont sokkal inkább fel szeretnéd dobni a hangulatod és nem egyszerű darabra vágysz, akkor sem kell elkeseredned. A boltokban ugyanis biztosan találni fogsz angol zászló mintás darabokat is.

 

A bakancs trendi?

A nők általában a csizmákat preferálják, viszont idén nagyon szexi bakancs darabokat is találhatsz majd a polcokon. A női és a férfi divat egyre inkább összemosódik és rengeteg unisex irányultságú ruhákat, lábbeliket dobnak piacra. Részben ennek is köszönhető, hogy szuper szexi nő lehetsz egy bakancsban is. Hogyan is lesz nőies egy bakancs? Hát úgy, hogy az átlagnál magasabb szárat készítenek neki. Mi biztosan ki fogjuk ezt próbálni, hiszen nem csak szexi darabokat találhatunk majd, hanem emellett még meleg, bundás, kényelmesek is, amelyek igenis fontos szempontok télen. Keresed még így is az extrémitást? Megoldhatod, hiszen rengeteg sárga színű bakancs vár majd rád a polcokon. De mindemellett még találhatsz szürke és piros színű változatot is, de választhatsz majd akár egy rózsaszín árnyalatot is.

Imádod a magas sarkút?

Ha szereted, akkor már eleve imádni fogod az említett csizmákat és bakancsokat, hiszen azok közül mindegyik valamilyen szinten magasított.

A kísérletezés és extrém darabok azonban ezen a téren sem maradhatnak el. Eszerint tehát találni fogsz olyan csizma és bakancs darabokat is, amelyek extrém magas sarokkal rendelkezik és őrült szexi tartást adnak neked.magassarkú csizma

Vélemény, hozzászólás?