Esküvő – avagy a vőlegény öltönyére nem vonatkozik a babona

Esküvő – avagy a vőlegény öltönyére nem vonatkozik a babona. 

Tombol az esküvők szezonja. Míg az ara ruháját misztikus titok övezi, a vőlegény öltözetének kiválasztásához érdemes bevonni a menyasszonyt, hiszen ő tudja, hogy a választott ruha milyen stílusú, egyszerű, vagy habos, és ehhez mérten érdemes megtalálni a hozzá illő esküvői öltönyt.

Néhány tipp a választáshoz

TITEM, esküvői öltöny
Legyen a vőlegény is főszereplő az esküvőn, az esküvői öltöny kiválasztásához adunk egy két tippet.

Mikor eljön a nagy nap, minden szem az ifjú párra szegeződik, számtalan fénykép és videó készül, amiket majd utána még az unokáknak is mutogatni fogunk. Legyen a vőlegény is főszereplő az esküvőn, az esküvői öltöny kiválasztásához adunk egy két tippet.

Figyelembe kell venni az esküvő jellegét és helyszínét a ruha kiválasztásánál. Egyre gyakrabbak a szabadtéri esküvők, ami szintén befolyásolja az öltözetet. Válasszunk természetes anyagú öltönyt, például nyári esküvő esetében vékony gyapjúszövetet. A menyasszonyi ruha árnyalata és színe is döntő szempont, fontos, hogy az ing vagy a nyakkendő és kiegészítők színével harmonizáljon. Pl. tört fehér menyasszonyi ruhához ne válasszunk hófehér inget, és fordítva. A választásnál nem elhanyagolhatóak persze a trendek sem, és a kényelem.

Alapanyagukat tekintve általában a klasszikus gyapjú a legfelkapottabb, de emellett a selyem, a moher, illetve alpaka szőrből készült anyagok is népszerűek. Az utóbbi anyagok visszafogott fényt kölcsönöznek a szövetnek, nagyon elegáns, és nem utolsó sorban teljesen gyűrődésmentesek.

Mikor érdemes a vőlegény ruháját megvásárolni?

Mivel a vőlegények is emberek, nem biztos, hogy pont beleesnek a konfekció mérettáblázatba, ezért érdemes az esküvő előtt már pár hónappal kiválasztani a szalont, és megbeszélni a részleteket az eladóval. Így lesz idő a ruhapróbára, a szükséges átalakításokra, vagy egyedi igény esetén komplett öltöny elkészítésére.

TITEM öltöny
TITEM öltöny az ing vagy a nyakkendő és kiegészítők színével harmonizáljon.

Mindig kérjük ki az eladó tanácsát, ő naponta öltöztet vőlegényeket, így tapasztaltabb, mint az épp oltár elé készülő pár. Segítséget tud nyújtani a fazon és az anyag, a hozzájuk illő ing, nyakkendő, mandzsettagomb kiválasztásában. Évi, a TITEM Men’s Collection budapesti szalonjának üzletvezetője az elmúlt közel két évtizedben már több száz esküvői öltönyt segített kiválasztani a pároknak. Véleménye szerint az ördög a részletekben lakozik, így a legkisebb dolgokra is érdemes odafigyelni.  Mindenek előtt összedugja a fejét a menyasszonnyal, és minden titkos kis részletet kikérdez, amiről a vőlegénynek nem szabad tudnia. Ezek alapján indul el a válogatás színben, fazonban, kiegészítőkben, figyelembe véve a vőlegény alkatát, hogy végül az ifjú pár tökéletes harmóniában állhasson az oltár elé.

Keressen minket! TITEM Men’s Collection, a személyre szabott elegancia  

TITEM Egyedi öltöny
Keressen minket! TITEM Men’s Collection, a személyre szabott elegancia!

Vélemény, hozzászólás?