GUESS; Álomból valóság, A stílus világmárkája

Kifinomultság, nőiesség, merészség, érzékiség, magabiztosság. Ez a GUESS titka.

Elhisszük, hogy miénk lehet a luxusélet, ha a GUESS kiegészítőit választjuk. A világ egyik leghíresebb és legelismertebb divatcégének cipői és kiegészítői már meghódították az egész Világot.

big-bags Geuess

A GUESS-t 1981-ben, Amerikában alapította négy fivér, Armand, George, Maurice és Paul Marciano. Kezdetben csak farmernadrágokkal és farmerkabátokkal foglalkoztak, de a nagy érdeklődés miatt  kínálatukat kibővítették ruhákra, cipőkre, táskákra és órákra.
Guess big-shoes2A sztárok is rajonganak a GUESS márkáért. Reklámkampányaikban olyan hírességek szerepeltek, mint Anna Nicole Smith, Claudia Schiffer, Drew Barrymore, Eva Herzigova és Paris Hilton.
A GUESS-t könnyű megismerni egyedi stílusáról, hiszen minden egyes darabja magán hordozza a kifinomultságot, a nőiességet, a merészséget és az érzékiséget. Ezáltal a hölgyek még csodásabbnak és magabiztosabbnak érzik Magukat.
A budapesti üzletek mellett 2011-ben nyitott meg az egyetlen vidéki üzlet  Debrecenben, ahol a Cherry üzlet gondoskodik róla, hogy a csodás cipőkért, táskákért, órákért és ékszerekért illetve  egyéb kiegészítőkért ne kelljen több száz kilométert utazni a város és a környék lakóinak.
guess1
Az üzlet egyedisége továbbá a Webáruház működtetése, már több mint 3 éve. Most, hogy hódít az online vásárlás, az értékesítésnek ez egy nélkülözhetetlen csatornája. Így lehetőséget adunk minden kedves GUESS rajongónak és vásárlónak a még egyszerűbb és kényelmesebb legyen a vásárlás.
A GUESS csillogása csak karnyújtásnyira van Mindenkitől…. Mert Nekünk az van, ami Neked kell….
Keresse a világmárka meseszép kiegészítőit a loveandluxury.hu oldalunkon. GUESS
 

Vélemény, hozzászólás?