Melina Gobelin és Kötőfonal

Megnyitottuk Gobelin Áruházunkat, melynek jelszava: MINDEN, AMI GOBELIN VAGY KÖTŐFONAL.

Egy olyan virtuális művészi gobelinminta kereskedést kívánunk az Ön örömére is működtetni, ahol több száz festett mintalapból és sok művészi gobelintárgyból választhat. Ezenkívül mindent beszerezhet, ami gobelin, vagy ami a gobelinezéshez és a kézimunkázáshoz szükséges.

Gobelin varrás kellékei:GOBELIN ÁRUHÁZ

melina gobelin minta2Virtuális GOBELIN ÁRUHÁZUNKAT, azért hoztunk létre, hogy szakembereink sok éves tapasztalata alapján Önnek is olyan mintaválasztékot mutassunk be, amilyennel, – mennyiségében és igényességében – csak ritkán találkozhat. -Ahol hosszú ideig böngészhet és gyönyörködhet az alkotások között, minden gobelint szerető, anélkül, hogy azt megunná.
Kínálatunkat gyakran cseréljük, és új alkotásokat is bemutatunk. Áruházunk olyan MŰVÉSZI GOBELINMINTA KERESKEDÉS amely figyelembe veszi az Ön egyéni igényét is, és képes arra, hogy ennek megfelelően új képeket kínáljon, vagy egyedi gobelinmintát készíttessen: csak Önnek!


KÖTŐFONALAK
A legkeresettebb kötőfonalak, közöttük az ALIZE kötő- és horgolófonalak széles választékát találja ITT ÉS MOST webáruházunkban kötési tanácsadással.

„Kötöde” oldalunkon folyamatosan szeretnénk ötleteket adni és segítséget nyújtani azoknak, akik a kötőtűkkel és a horgolótűkkel már tudnak bánni, de még határozatlanok, mit és hogyan készítsenek. -Javasoljuk kísérje figyelemmel ajánlatainkat. Boldogan fogadjuk, ha saját ötleteivel, munkájával ezek fotójával és leírásával is segít nekünk és a kötőtű szerelmeseinek újabb ötletek megvalósításában.

KÖTŐFONALAKmelina kötőiskola

TAVASZI – NYÁRI FONALAK
Sál fonalak
Bébi és gyermek kötőfonalak
Sportos kötőfonalak
Akril kötőfonal
Moher tartalmú kötőfonal
Gyapjú tartalmú EGYSZÍNŰ kötőfonalak
Gyapjú tartalmú SZINES-MINTÁS kötőfonalak
Kötés és horgolás kellékei

 

Alíz kötőfonalKözkívánatra most elkezdtük, a kapható kötőfonalak és kötési kellékek feltöltését a webáruházba a „KÖTŐFONALAK” kategóriához.
A Melina Gobelin webáruház kötőfonal kínálatának kialakításakor, igyekszünk odafigyelni, hogy csak olyan termékeket találjon webáruházunkban, melyekkel vagy azonnal, vagy legkésőbb 10 munkanapon belül kiszolgálhatjuk.
Határozottan törekszünk arra, hogy kedvező áron de jó minőségű, termékeket kínáljunk.
Ezért kínálatunk szinte naponta változik. érdemes rendszeresen látogatni oldalunkat.

Technikai tanácsunk: ha a képre kattint , akkor azt nagyítva is megnézheti. A kép mellet van egy háromszög alakú lapozógomb. Ennek használatával legtöbbször a választott fonalból készült modellt, vagy az anyagvágatot is megtekintheti.

A facebookon is talál rólunk érdekes és izgalmas dolgokat:

Vélemény, hozzászólás?