Karcsú? -Hogyan, válaszd ki a szetted, hogy karcsú és formás legyél?

Karcsú és formás alakra vágyik talán mindenki. Van néhány trükk, amivel elérheted a kívánt változást.

Ha jól választod ki a szetted, akkor bizony nem kell, ahhoz fogyj, hogy simán letagadj akár 5 kilót is a súlyodból. Ha betartod a következő tanácsokat, akkor biztosan lesz olyan, aki megkérdezi, hogyan fogytál le ilyen hamar. Hölgyeim, íme a titok, mit hogyan válasszunk ősszel.

karcsú és formás legyél
A karcsúsító trükkök alkalmazásához, nagyon fontos, hogy tisztában legyünk a saját alakunkkal és tudjuk, mi az előnyös és a kevésbé kedvelt testrészünk, mire érdemesebb hangsúlyt fektetni, és mit érdemes eltakarni, kivonni a figyelem központjából.

Az előnyösebb testrészeinkre kell a figyelmet fordítanunk, hogy a többire ne is figyeljenek, erre alkalmasak a statement kiegészítők bevetése.

Amennyiben szeretnénk kihangsúlyozni az arcunkat és annak környékét, felsőtestünket esetleg, akkor válasszunk nagy csillogó nyakláncokat és fülbevalókat. Amennyiben inkább testünk középső tájára szeretnénk a figyelmet terelni akkor a karkötők halmozása a jó trükk, hogy karcsú és formás legyél.

Az ősz nagy kedvencei is nekünk kedveznek, hiszen a térd alá érő blézerek, ujjatlan vagy hosszú ujjú kabátok, nagyon praktikusak, és takarnak is, továbbá az összhatást megnyújtják, karcsúsítják a testet. Jó választás, hiszen a deréktáji kisebb párnákat elrejtik. Továbbá a lábakat is karcsúsítják. A hozzá illő övvel pedig nagyon jó összhatást tudunk produkálni, amivel kiemeljük a derekunkat.

Vigyázzanak az ilyen választásokkal az alacsonyabb hölgyek, hiszen ezek a hosszú kabátok a kisebb termetnél pont az ellenkező hatást mutatják és összenyomják a testet, szélesebbnek látszik optikailag és még kisebbnek mutathatnak.
Abban az esetben, ha felsőtestünk erősebb, akkor érdemes keresni valamilyen extravagáns cipőt, ami feldobja kicsit szettünket, ezzel is lefelé terelve a figyelmet.karcsú és formás legyél

A szezon nagy kedvencei idén a többszínű darabok, de a metálosan csillogó cipők is nagy divatnak örvendenek. Egy jól megválasztott magas sarkú is karcsúsítja a testet és feldobja az egész megjelenést, de nem mindennapi alkalmazásra érdemes. A mindennapokra egy kényelmesebb cipőt válasszunk, fogunk találni, hiszen a boltok ilyenekkel vannak tele.
Sokszor megfeledkezünk arról a tényről, hogy a világosabb színek jobban vonzzák a figyelmet és optikailag erősítenek és karcsúsítanak is, evvel ellentétben a sötétebb árnyalatok inkább slankítanak. Nem szabad azonban átesni a ló túloldalára sem, mert az sem jó megoldás, ha tetőtől talpig feketébe öltözünk.

Nagyon oda kell figyelni az árnyalatok megfelelő kiválasztásával. A fehérebb, világosabb tónusú ruhadarabokat mindig olyan helyen viseljük, amire fel szeretnénk hívni a figyelmet, testünk azon részen, ami nekünk is tetszik. A sötétebb árnyalatok pedig kerüljenek olyan helyre, amit inkább szeretnénk, ha figyelmen kívül hagynának. A megfelelő választás nagyon jó összhatást is nyújt.

Aki fenékbe illetve combba jobban meg van áldva, mint azt szeretné, azok kerüljék a világosabb nadrágokat, szoknyákat, inkább felülre vegyenek valami világosat egy fekete farmerrel. A fekete farmer karcsúsít is, így biztos a siker.
Az idei kollekciókban nagy szerepet kaptak a minták is karcsú hölgyeknek, ezekkel is úgy kell bánni, mint az árnyalatokkal. Minél mintásabb egy darab annál jobban vonzza a figyelmet. Tehát a mintás darabokat olyan testrészen hordjuk, amit szeretünk. Ha nem tudjuk pontosan, hogy lehet beépíteni a szettünkbe, akkor elegendő lehet egy sál is, vagy egy táska, esetleg cipő, attól függően milyen területre koncentrálni, hogy karcsú és formás legyél.

Szerző: Nagy Laura | Dátum: 2015-11-07

Vélemény, hozzászólás?