Személyre szabott védőruha, VELIS

Munkaruházat személyre szabva:Velis Minőség

Bemutatkozás:

A VELIS ipari létesítmények, egészségügyi intézmények és egyéb üzemek, vendéglátó egységek,

Olexa Dávid megrendelések, értékesítés +36 (70) 392-5600
Olexa Dávid megrendelések, értékesítés +36 (70) 392-5600


önkormányzatok, oktatási intézmények, lakossági ügyfelek munkaruházati és munkavédelmi eszköz igényeit szolgálja ki országos szinten. Viszonteladásban forgalmazott termékeink mellett saját gyártású termékeket is kínálunk – amennyiben egyedi kivitelezésű ruhára lenne szüksége, vagy már rendelkezik konkrét cégarculattal és megjelenésben is szeretné azt követni. Személyesen vagy interneten történő kapcsolattartáson keresztül, mintatermékek bemutatásával, rugalmasan bonyolítjuk megrendeléseinket.

Célunk, hogy leegyszerűsítsük Önnek áru- és eszközbeszerzéseit, több mint 500 db termékünk segítségével.

MOTTÓ: „Munkaruházat személyre szabva

VELIS Logó

Textil termékek gyártása:
20 éves múlttal rendelkező szabóságunk és varrodánk elkészíti az Önök igényeinek megfelelő termékeket, legyen szó munkásruháról, formaruháról, lakás és hotel textilekről, üléshuzatról és egyéb egyedi termékekről. Ruházataink konfekció méretben vagy egyénileg megadott testméretek alapján készülnek.
A gyártás során felhasznált alapanyagaink minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, magyar beszállítóktól származnak.
Kiváló minőségű varrócérnákkal és korszerű varrógépparkkal varrjuk termékeinket. A megrendelések előtt mintadarabot mutatunk be a megrendelőnek, majd a megrendelést egyeztetett határidőre készítjük el és gondos minőségügyi ellenőrzés után személyesen vagy postai úton szállítjuk.

Velis-ipariVédőeszköz forgalmazás:
Velis-termékek-képVédőeszközeink fej-,szem-,hallás-,légzés-,kéz-,láb- és egyéb más területeken nyújtanak védelmet. Alap, közép és prémium kategóriában kínáljuk termékeinket számos gyártói képviselettel, világmárkák forgalmazójaként. Cégünk követi a legújabb termékfejlesztéseket, új trendeket. Munkavédelmi szakemberünk által segítünk cégének megtalálni a megfelelő védőeszközöket biztonságot, komfortot nyújtva és megfelelve a munkavédelmi követelményeknek.

Konfekció termékek:
Emblémázható pólókat, ingeket, pulóvereket, nadrágokat, gyermek ruházatokat forgalmazunk nagy választékban az ipari és lakossági ügyfelek, csoportok, közösségek számára. Nálunk mindenki megtalálja a megfelelő terméket, fazont, méretet, színt.

Logózás:
Textil termékek rendelése esetén lehetőség van azok logózására, emblémázására is logóműhelyünkben – több színű szitázás, transfer technika vagy hímzés által is, rövid határidővel.

Velis alsókép

Vélemény, hozzászólás?