Mi lesz a 2015/16 őszi-téli divat?


A divatszerkesztők általában két meghatározó tervező kollekcióit szokták figyelembe venni, a következő szezon divat előrejelzésénél. Az első Marc Jacobs, aki az amerikai trendeket vetíti előre és a második Miuccia Prada, aki az európai divatot határozza meg.téli divat 2016

Ha nem követted volna végig a legutóbbi Divathetek történéseit a galériánkban megnézheted mit ígérnek a tervezők a 2015/16 őszi-téli divat időszakára.

Nem csak érdekességképp, hanem azért is, hogy előrelátóan tudj készülni – a most még távolinak tűnő – szezonokra is.

Mivel a kifutókon általában a hétköznapi viseléshez túl merész költemények is megjelennek, ígytéli divat 2016-kiemelt3 mi most a hordható divat gyöngyszemeit válogattuk ki a ready-to-wear kollekciókból, olyan tervezők kollekciójából, mint Calvin Klein, Marc Jacobs, Victoria Beckham és Michael Kors.
Az elegánsabb vonalat pedig Oscar de la Renta és Marchesa kollekciói képviselik.

téli divat 2016

Színeket tekintve az évszakhoz híven, változatos szezon elé nézünk, mert a semleges színek mellett megjelennek a mandarin, piros, korall és levendula árnyalatai is, de divatosak lesznek a fekete-fehér, mintás és kockás darabok is. A tervezők pedig idén is visszanyúltak a ’70-es évek divatjáig.

Szóval lesznek rojtok, trapéznadrágok, szőrmék minden színben és hosszú lenge ruhák.

Vélemény, hozzászólás?