Overál, a nyár Jolly Jokere!

Elképesztően szexi megoldásokkal tér vissza a 90-es évek kényelmes divatja az overál!

Megmutatjuk, hogyan érdemes viselned, hogy bombázó légy!
Női ruhatárak méltatlanul elhanyagolt darabjává vált az elmúlt években az overál, afféle retro-kövületként tekintettünk rá. Most viszont megint kitört az overál mánia! Az új forma szexi, nőies, divatos és őrülten kacér. Ha van a szekrényedben ilyen darab, kapd elő! Ha nincs, nem késő beszerezni.

overáll cikk-4

Minden alkalomra tökéletes. Ha akarod lezser, ha akarod elegáns és visszafogott, egy blézerrel pedig munkába is tökéletes.

 A hófehér, egyszínű biztos választás. Magassarkúval és színes boríték táskával igazán nőies és szexi.fehér overálA farmer sosem megy ki a divatból. Fehér pólóval, lapos, sportos cipővel igazán kényelmes viselet.farmer overálPartira mész, de semmi kedved szoknyához? Mutasd meg egyéniséged egy vagány, fekete darabbal!

Fekete overálAz azték minta itt is jól mutat.

Mintás, rövid overál

Blézerrel, sportosan elegáns.

földműves

Munkába vagy partira is ideális választás az elegáns fekete.

fekete,elegáns overál
A rövid fazon inkább a sportos vonalba passzol, de ha elég jó az alakod, bátran kombinálhatod magassarkúval is.

rövid farmer overál

Forrás: http://ripost.hu/cikk-overal-a-nyar-jolly-jokere

Hogy miért jó?

Például megkönnyíti az életet azoknak, akik nem szeretik a szoknyát és a ruhákat, itt nem kell vesződni azzal, hogy a nadrághoz felsőt válasszunk. És kényelmes, nagyon.

Hogyan válasszunk?

Az overálnál is nagyon fontos, hogy olyan szabásút vegyünk csak meg, ami jól áll a testalkatunkhoz. Kritikus pont a csípő tájéka, mert ha túl bő ott az anyag, esetleg valami furcsa, hosszú felsőtestű embertípusra szabták a derekát, ráadásul a nadrágszár még szűkül is, akkor előnytelen alakot eredményezhet. Ha bő szárút szeretnénk, akkor olyat keressünk, aminek a felsője kevésbé laza, így nem fogunk slamposnak tűnni, de ha lehet, a buggyos nadrágot hagyjuk…overall-csabitsel-4

Vélemény, hozzászólás?