Tavaszi kendő? – Ez a három kedvenc színünk

kendőszalon a tavasz

Tavaszi kendő?

Eljött az év legszebb időszaka. Tavasz van, a madarak csicseregnek, virágba borultak fák, a napsugarak simogatják az arcunkat. A téli ruhák visszakerülhetnek a szekrény mélyére, a tavaszi darabokat pedig hatalmas örömmel túrhatjuk elő a fiókok aljáról.

 

Az üde színek ismét megjelennek az öltözködésünkben, a legszebb árnyalatok pedig vidámmá teszik a szürke hétköznapokat is. Az egyediség mára teljesen más formát öltött. Nehéz kitűnni az emberek közül, nehéz valóban különlegesnek lenni, és nem csak annak látszani.

kendoszalon a tavasz 1

Ahhoz azonban, hogy teljessé tegyük a mindennapi öltözékünket, érdemes lehet olyan kiegészítőt választanunk, amely nem feltétlen jön velünk szembe az utcán. Talán az egyik legjobb módszer erre, ha a nyakrészt próbáljuk hangsúlyozni. Amíg télen igyekeztünk eldugni a mellkasunkat, nehogy megfázzunk, most kellőképp kellemes az idő ahhoz, hogy előtérbe helyezzük a nyakat és a vállakat.

 

Nyakláncok helyett bátran viseljünk színes kendőket, amelyek önmagunkban is elég figyelemfelkeltők. Hát még akkor, ha különleges, dekoratív medálokat fűzünk rájuk. Négyből három évszakban viselhetők, színtől és fazontól függetlenül. Az idő tavasszal különösen kedvünkre való, hiszen kellemesen meleg napoknak nézünk elébe az elkövetkező hónapokban.

A tavaszi üdeséget és frissességet semmi mással nem lehet jobban kifejezni, mint olyan játékos színekkel, mint a pisztácia zöld, az orgona lila vagy a púder rózsaszín. Mindhárom árnyalat nőies, fiatalos, mégis kifinomult. Egy jól megválasztott kendővel nem csak a megjelenésünket dobhatjuk fel, de lecserélhetjük az unalmassá vált bizsuinkat és egyedivé tehetjük stílusunkat is.

kendoszalon a tavasz 1

Hogy miért ez a három szín került említésre? Azért, mert mindhárom igazán vidám tavaszias szín és összhangban vannak a természet virágba borulásával. A zöld és árnyalatai a megújulásról, a frissességről tanúskodnak. Különösen az élénk pázsit zöld és a halvány pisztácia zöld az idei közkedvelt árnyalat. Az orgona lila különleges, misztikus szín, halvány árnyalata a tavaszi virágba borulással harmonizál és a jó hangulat élénkítésére szolgál. A rózsaszín a fiatalosság, a boldogság és a szerelem árnyalata, ami nélkül nőként talán létezni sem lehetne.
A színek lágysága és tisztasága jelképezi a nőiességet, a kifinomultságot és a teljességet. Ahhoz, hogy igazán egyedivé tegyük öltözékünket, nincs szükségünk másra, mint egy jól megválasztott színű és stílusú tavaszias kendőre.

 

( Kendő Szalon )

kendőszalon a tavasz

Vélemény, hozzászólás?