Ragyogjatok…Teltkarcsúan, jókedvűen, divatosan

Ragyogjatok... Teltkarcsúan,jókedvűen, divatosan

A nőies vagy telt alkatú nő nagy problémája, hogy nem kap magára megfelelő stílusú divatos ruhát!?


Nekik igazán fontos az, hogy az öltözködésben az általános trendek mellett léteznek olyan alapszabályok, amit érdemes betartaniuk annak érdekében, hogy a lehető legjobb formájukat mutassák‼️

Noha duciként valóban az a legfontosabb, hogy magabiztos molett legyél és elfogadd önmagad, DE ezt sokan félreértelmezik úgy, hogy ez felhatalmazza őket bármiféle ruha felvételére.?


Ragyogjatok... Teltkarcsúan,jókedvűen, divatosanBár nem a ruha teszi az embert, mégis számos kutatás bebizonyította már azt, hogy egy előnyös megjelenésű, divatos személyt sokkal szimpatikusabbnak találunk, mint egy előnytelenül felöltözött embert.


A túlságosan vékony lányokhoz hasonlóan a teltebb hölgyek számára sem áll jól minden, ezt pedig nem csak felismerni kell tudni, hanem jól kezelni is!

Május óta dolgozom Telek Anita mellett aki a Honey ruhamárka tulajdonosa-tehát molett és telt hölgyek számára tervez divatos,egyedi darabokat!

Én kicsit a „másik oldalról” szemléltem ezt a világot,megjegyzem először kicsit visszafogottabban, hisz
en vékonyként én másképp látom az öltözködést,a megjelenést..DE ez idővel változott,sőt örülök,hogy bekerültem ebbe a világba>nagyon sok rendkívül divatos életvidám, önmagát feltétel nélkül elfogadó duci-teltkarcsú csajt ismertem meg!

❤️Sokuk nagyon nyitott, hiszen van számukra elérhető divat a magyar piacon,sok jó bemutató is van, és azt
gondolom hogy öltözködés terén is rengeteg kiváló stylist szakember segíti akár személyesen akár online területen tanácsadással őket!

Azt tudom és jó szívvel tanácsolom, hogy: 

?Ha például ducibb vagy, egyszerűen nem szabad több számmal kisebb ruhákba öltözni, hiszen ez biztosan előnytelenül kidomborítja majd azokat a részeket, amelyeket eltakarva sokkal előnyösebb lesz a megjelenés!

?Ne vegyetek fel sztreccs nadrágokat, sem hasban feszülő holmikat, inkább emeljétek ki előnyös tulajdonságaitokat, így a szép dekoltázst, csípőt, vádlit és így tovább….(Az oldalt kiszorított hájacska ugyanis, rögtön elárulja azt, hogy a nadrág viselője nem is olyan vékonyka, mint amilyennek látszik az adott nadrágban)

?Ne szabad elfogadni azt a tévhitet, hogy duciként el kell takarni magatokat tetőtől-talpig, mert az öltözködésnél – és ez minden testalkat esetében igaz – az arányok és az optikai csalódás határozza meg az összhatást

?Nem szabad olyan ruhát sem megvásárolnod, amelyet trendinek és divatosnak látsz, ám a viselése nem okoz örömet számodra. Csakis olyan kollekciót vegyél fel, amelyben TE jól érzed magad. 


Ha egy ruhát szexisnek és csinosnak látsz magadon, az a kisugárzásodon is meg fog látszani, és az önbizalmad is nagyobb lehet általa.. 

?Érdemes mindig hosszanti „vágásokat” alkalmazni a szettjeidben ?

?Garbó helyett inkább válaszd a V-nyakú kivágásokat ?

? Ha felül zártabb felsőt húzol, akkor a szűkített kardigán, vagy mellény, illetve egy hosszú nyaklánc csodákra képes! ?

Én miért kedvelem a Honey márkát… (pedig nem vagyok duci ?)

A Honey Fashion a mai vagány teltkarcsú, molett NŐ ruhája!

Anita maga is egy nagyon csinos teltkarcsú… aki ismeri a plus size közönség problémáját, és azt gondolom ruháival megoldást ajánl rá! Ezt aki már vett tőle ruhát, csak igazolni tudja❤️?,

És ne feledd ⇓ 

> Nem a kilók száma határozza meg a testalkatodat és a szépségedet…❤

Állj bátran a tükör elé, és ismerd fel magadon a természetes szépségedből fakadó előnyöket. ?

Vélemény, hozzászólás?