Mi a titka, hogy 40 felett is üde, rugalmas arcbőrünkkel kivívjuk barátnőink elismerését?

Így őrizheted meg arcbőröd fiatalságát 3 + 1 + 1 lépésben!

2017-01-27 Papp János
Felesleges hosszan kifejtenünk: az ápolt, hidratált arcbőr csökkenti a ráncok mélységét. Éppen ezért sorra vesszük azokat a lépéseket, amivel megőrizheted arcbőröd fiatalságát, üdeségét.

Arctisztítás

1. Az arcbőr megtisztítása

Legyen reggel, vagy este, az arcbőr tisztítása az első lépés kell legyen. Ehhez leginkább olyan krémet, tejet ajánlunk, amely nemcsak hatékonyan megtisztítja arcbőröd a napi szennyeződésektől, sminktől, hanem ápolja is. Érdemes kipróbálni az ELISE hidratáló arclemosót, amely antioxidáns tartalma mellett szőlőmagolajjal, E vitaminnal és shea vajjal, valamint a természetes összetevők öregedést gátló hatását kiegészítő mikroalgával készült.

ELISE NATURAL BEAUTY - ARCBŐR

Itt tudsz érdeklődni: http://elisenaturalbeauty.com/29584/page/kapcsolat 

2. Az arcbőr tonizálása

A tonizálás során egyrészt eltávolítjuk az arcbőr megtisztításából visszamaradt esetleges koszt, sminket, másrészt támogatjuk a bőr pH értékének visszaállítását, mely leginkább a zsíros arcbőr esetén hasznosul. A jó tonik alkoholmentes, nem szárít, és összehúzza a pórusokat. Az ELISE alkoholmentes arctonik aloe vera és algakivonattal segíti az arcon található kisebb gyulladások enyhítését, regenerálja az arc bőrét.

3. Az elhalt hámsejtek eltávolítása

A természetes gyümölcssavat tartalmazó arcpeeling fellazítja az elhalt hámsejteket, előkészítve az arcot a további kezelésre. A felszínre kerülő új bőrfelületet a shea vaj, a körömvirág, és a napraforgóolaj készíti elő az ELISE NAUTRAL BEAUTY Cosmetics arckrémjeinek. Olyan, látványos javulások is elérhetők alkalmazásával, mint az aknéhegek vagy a pigmentfoltok elhalványítása. A peeling alkalmazása során, annak hatásmechanizmusából fakadóan, arcbőröd vizet veszít, ezért ne felejts el hidratálni! Emiatt jó választás az ELISE gyümölcssavas peeling, amely nemcsak gyümölcssavat, hanem shea vajat, körömvirágot és napraforgó olajat is tartalmaz az azonnali hidratációhoz. Fontos! Hetente csak egyszeri használat javasolt!

Elise Natural arcbőr frissesség

Arckrémek

  • A nappali arckrém

Arcbőrtől függően több típusát gyártják, feladata az arcbőr hidratálása, táplálása.ELISE NATURAL BEAUTY

Az ELISE Nappali arckrém esetében leginkább olyan természetes hatóanyagok találhatók meg, mint a bőröregedést közvetlen gátló antioxidáns tartalom, olívaolaj, E vitamin, shea vaj vagy mikroalga tartalom.

  • Az éjszakai arckrém

A hosszan tartó arcápolási eszközök egyike az éjszakai arckrém, jellemzően erőteljes hatóanyag tartalommal. Kivételes tulajdonságaik miatt nagy népszerűségnek örvendenek a különböző növényi őssejtes készítmények, amelyek hasonlóak az emberi őssejtek genetikai felépítéséhez.

Az egyik legjobban bevált növényi őssejt egy ritka savanyú svájci almafajtából, a Malus Domesticaból nyerhető. 8 hónapon keresztül nem romlik meg és nem fonnyad el, mivel hasonló társaival ellentétben, rendkívül gazdag hosszú életű növényi őssejtekben. Ebből az almából kivont őssejttel készült az a díjnyertes PhytoCellTech hatóanyag, amelyet az ELISE Éjszakai ránctalanító arckrémében is alkalmaznak.

Az éjszakai krémek használata után reggel érdemes egy gyors tonizálással kényeztetni arcbőrünket, és csak ezután felvinni a nappali krémet.

Vélemény, hozzászólás?