Divatos baggy nadrágok hölgyek részére

Baggy nadrág

Divatos baggy nadrágok hölgyek részére

Mióta?

Az úgynevezett baggy stílusú nadrágok az utóbbi időben mind gyakrabban jelennek meg híres divattervezők repertoárja körében, és nem csak a szabadidő-kollekciók között. Hála a kényelmes szabásnak, ez a stílus tökéletesen egyesíti a stílusos divatot és a komfortot.

Honnan jön?

A baggy stílus a XX. század végén alakult ki, a fazon ezután kapta ezt a nevet. Baggy volt a neve az egyik legdivatosabb amerikai utcai irányzatnak.

Baggy nadrág divat

Kik terjesztették el?

Az R’n’B és hiphop előadók terjesztették el ezt a bő, laza öltözéket, mely magában foglalta a több számmal nagyobb farmereket, nadrágokat is, melyeket kissé letolva viseltek. Pontosan ezt nevezik baggy-nak.

Kényelmes, vagy divatos?

A baggy egy nagyon kényelmes viselet, mely szabásánál fogva maximális mozgásszabadságot biztosít viselőjének. A modern baggy-tól a klasszikus stílus, szabását tekintve négy fő ponton tér el.

Főbb jellemzők:

  • Alacsony behúzás a derékban: a nadrág viseléséhez öv, vagy valamilyen zsinór szükséges.
  • Vágásban szűkebb: a nadrágok ülepe egy tenyérnyivel nagyobb és akár a térd vonaláig is érhet.
  • A nadrág szárának kialakítása: szűkített és díszített (mandzsettával stb.)
  • A testhez tapadás mértéke: szabásban kissé eltérőek, már a deréktól kezdve.

A Bidista.com szerkesztősége egy kis puskával készült azoknak, akik szeretnek divatosan öltözködni.

Következik tehát 40 fantasztikus baggy-stílusú ötlet, melyek közül minden élethelyzetre találhatsz megfelelőt: lehet kombinálni és a megfelelő alkalomhoz felvenni.

1. A baggy stílusú nadrág esetén szinte nincs is olyan szín, amiben ne lehetne elképzelni. lehet egyszínű, de akár mintázott is. Egy kivétel van: kerüljük a pasztelles színeket, mert ez esetben könnyen pizsamának nézhetik a nadrágunkat.

2. Ebben a szezonban a nadrágok divatos színe a khaki vagy a „kelkáposzta” lesz, ahogy azt a híres Pantone vállalatnál nevezték. Egy biztos: egy ilyen színű baggyban felettébb divatos leszel!

3. A baggy angol szó egyébként annyit tesz: buggyos, zsákszerű. Pár baggy megtekintése után egészen biztos meg fogod érteni, miért is nevezik így.

Baggy-

4. Ebben a stílusban az is a nagyon jó, hogy sok fazonban megtalálható, így szinte minden nap lehet viselni.

5. Elegáns, ugyanakkor nagyon kényelmes viselet.
6. A baggy-n belül a választék nagyon sokrétű. A modern divat hódolói nem csak a sportos megjelenéshez viselhetik a baggy nadrágokat.

7. A nyári baggy-kat könnyű anyagból készítik különféle mintákkal.Baggy-

8. A lezser darabok ilyen anyagból a meleg nyári napokon ideális viseletet biztosítanak. A baggy jól illik az egyszínű felsőruházathoz.

9. Az úgynevezett casual stílusú nadrágok a dizájnerek egyik legjobban sikerült alkotásai közé tartoznak.Baggy-

10. Komfort, egyszerű szabásminta és tartózkodó színek: ezek mind az alábbi stílus képviselői.Baggy-

11. Az utcai stílus nem jelenti azt, hogy nem megfelelő az irodába. Finom stílus, effektív megjelenés.Baggy-

12. A baggy modellek üzleti stílusú darabjai nagyon elegáns megjelenést kölcsönöznek és nagyszerűen illenek egy hagyományos blúzhozl, inggel, kabáttal, és cipővel kombinálva. Baggy-

13. Egy ilyen nadrág bátran hordható akár a munkahelyen is. A baggy stílus legfőbb előnye sem szenved csorbát: a kényelmes viselet.Baggy-

14. Egyszerűen nagyszerű! Én is szeretnék egy ilyet!Baggy-

15. Egy univerzális kosztüm, melyben divatosan nézel ki, legyen szó munkahelyről, avagy sétáról.Baggy-
16. Mintha csak a divatmagazin címlapját látnánk!Baggy-

17. Az ilyen baggy-k nem igazán népszerűek. A nadrág anyaga farmer, így kissé hangsúlyosabbnak, nagyobbnak tűnik a test derékon aluli része.

18. Ha mégse szeretnél megválni a farmer anyagtól, ez a te választásod!Baggy-

19. Farmer anyagú baggy.

20. Van valami különösen vonzó ebben a szabásban!

21. Univerzális darab. Stílusos, kényelmes és persze szép.

22. Váó! Én is ilyenről álmodom!

23. Ez a fazon nemcsak, hogy nem akadályoz a mozgásban, de sportolásra is alkalmas, így mindennapos viseletként is számításba jöhet.

24. Ez egy nagyon népszerű baggy modell, melyet pizsama stílusúra terveztek. Rendkívül kényelmes és könnyű viselet minden nap – otthonra

25. Bőrkabát és a baggy; mi lehet ennél nagyszerűbb?!

26. Az ilyen nadrágok kiválóan harmonizálnak más, különféle stílusú ruhadarabbal.

27. A baggy remekül illik különböző női blúzokhoz, ingekhez, lezserebb pólókhoz, sportos cipőkhöz is, akárcsak az elegáns blúzokhoz és kabátokhoz.

28. A baggy és a hosszúujjú kardigán, rövid női kabát, bőr vagy farmerkabát kombinációja nagyon harmonikusan néz ki, emellett jó szolgálatot tesz a hűvösebb tavaszi és nyári napokon

29. A leguniverzálisabb viselet a stílusos baggy-hoz egy lezserebb felső, a nadrágba tűrve.

30. Egy ilyen nadrág nagyon jól néz ki egy feszes felsővel, mint például egy pólóval, vékony toppal, garbóval, különféle blúzokkal vagy inggel.

31. Még egy lehetőség.

32. Milyen kifinomult…

33. A baggy az utazások során is hihetetlenül jó szolgálatot tesz, hiszen egyszerre lehetünk csinosak és érezhetjük magunkat kényelmesen. És mi kell még több egy távoli nyaraláshoz?

34. Íme, a végzet asszonya!

35. A baggy-t és a cipőt mindig a saját stílusodnak megfelelően válasszad ki.

36. Félcipő, vászoncipő, vagy netalántán magas sarkú? Csak rajtad áll! A baggy mindegyikhez kiválóan illik. A könnyű nyári modellek kiválóan kombinálhatóak papuccsal vagy szandállal is.

37. Ehhez a konkrét baggy modellhez igencsak illik egy hagyományos cipő, egy kabát és egy nagyobb táska, mindezek egyazon színben.
38. A nyári halvány rózsaszínes nadrághoz nagyon jól áll a fehér póló. Még jobb lesz az összkép, ha egy szolid méretű fehér táskát veszel magadhoz, lábbelinek pedig egy a nadrág színéhez illő körömcipőt választasz. Ékszerből a hosszú, aranyláncot válasszad.

39. Nyáron különösen sokan előnyben részesítik az élénk színű ruhákat. Kísérletezz te is bártan! A bő baggy-hoz válassz fehér, ujj nélküli blúzt, kis fekete kézitáskát, magas sarkú cipőt.

40. Végül egy merész összeállítás a szafari kedvelőinek: színes, mintás nadrág leopárdmintás blúzzal. Kiegészítheted még egy lazább blézerrel, szolid táskával és tigrismintás bokacsizmával

Szabás:

A szabáson kívül különbözik a nadrágok anyaga is, melyekből azok készülnek. Jó hír azok számára, akik előnyben részesítik az öko-termékeket, hogy a baggy maga csak és kizárólag természetes alapanyagból készül. Lehet ez pamut, len, bőr vagy farmer.

Összefoglalva megállapítható, hogy az eredetileg sportos stílusú baggy mára már az általános divat része lett, és ha egy hölgy alakja ezt megengedi, feltétlenül része kell legyen a ruhatárának is, hiszen a baggy egy végtelenül kényelmes, ugyanakkor divatos nadrág.

Kinek ajánlott?

Ragyogj te is és légy egy kicsit te is divatmodell, válassz magadnak élénk, feltűnő színű nyári stílusú darabokat. És ne feledkezz arról sem, hogy segíts barátnőidnek, osszad meg ezt a cikket velük. Egészen biztos hálásak lesznek érte.

Forrás: https://bidista.com