A TAVASZ ÉS A NYÁR LEGÚJABB DIVATÖTLETEI

SZOKNYA DIVAT

Legtöbbször rövid és szexis, gyakran szellősen libbenő. Talán egyetlen más ruhadarab sem testesíti meg ennyire a nőies bájt. A pamutszatén, a pamutpoplin, a farmeranyag és a puha viszkóz könnyed eleganciájú darabokat eredményeznek. A finom plisszírozott szoknyák visszafogott pasztellszínekben a tavasz igazi kulcsdarabjai.

Szinek:

A kék összes árnyalata, a papaya, a korallpiros és az égő vörös nagyon jól érvényesülnek a 5-pocket-fazonokon és a könnyed lenvászon szoknyákon.

A szoknya az idei nyár kulcsdarabja.

LEGÚJABB DIVAT

NADRÁGOK

A szezon nadrágjai keskenyszárral és karcsú vonalvezetéssel készülnek.

Tavasz-nyár divat

Nagyon trendik a sportos jogg-nadrágok is. Nagyszerűen feldobják a nőies-klasszikus szetteket és szuper kombinációs lehetőségekkel is szolgálnak. A chinók és a lezser easypant-ok döbbenetesen jól mutatnak a friss virágmintákkal, a nyakkendőkről ellesett jacquard-mintákkal és vad grafikai mintákkal. A farmerek idén legszívesebben kékben mutatkoznak, de rengeteg koptatási és egyéb változatból választhatunk. Még csíkosak, hímzettek és emblémásak is előfordulnak!

Divat szinek:

A keskenyvonalú bermuda rövidnadrágok, caprinadrágok és lenvászon nadrágok idén a vakító piros árnyalatokat, a fukszia és a finom mentazöld színeket kedvelik.

RUHÁK

A kifelé bővülő ún. flared-fazonú ruháktól, a Carmen-vállú változatokig, a csipke- és tunikaruhákig rengeteg trendgyanús darab akad. A jacquard-minták és a csíkok legtöbbször tengerészkékben, indigókékben, a fehér, a törtfehér ezer árnyalatában, a pink és a korallpiros változataiban ragyognak. A hangsúlyos díszcipzárak lezser hangulatról gondoskodnak. A szezon divatos estélyi ruhái flitterekkel, rengeteg tüll-lel és igényes gyöngydíszítésekkel vonzzák a tekintetet. A sok hímzés és sejtelmes csipke szintén gondoskodik némi feltűnésről, így az idei nyár egyrészes és kétrészes ruhái egészen biztosan nem hagynak majd kívánnivalót maguk után.

A szezon ruhadivatja talán még soha sem volt ennyire sokoldalú.

szoknya divat

DZSEKI

A divatos női dzsekik minden szezonban fontos trendtémát képviselnek.

Dzseki divat

Idén nyáron a karcsúsított, puha esésű anyagokból szabott aranycipzáras és keskeny szegésű bluzonok jelentik a legnagyobb hype-ot. Szorosan a nyomukban követik őket a trendsorban a praktikus kapucnis, állítható övszalagos, sportos, steppelt dzsekik. A lezser párka-felsők és a szegecses motorosdzseki fazonok természetesen külön műfajt képviselnek. Végül, de nem utolsó sorban megemlítendők a szuper-könnyű pehellyel bélelt dzsekik is, amelyek a szezon legújabb színeiben pompáznak, és finoman elütő kontrasztos bélésükkel és rengeteg ötletes részletmegoldásukkal bármilyen időben kedvenc kísérőink lesznek.

kabát

A klasszikus trenchcoat-ok és a blézerkabátok idén kőmosott, sokszor selyemfényű szaténhoz hasonló felületű pamutszövetekből készülnek, és a hosszabb párkaváltozatokkal együtt a lehetőségek kimeríthetetlen tárházát kínálják. A lezser és bőszabású lebernyegformák egészen könnyű, szinte lebbenően finom techno-gyapjú szövetekből készülnek. A színpaletta a kékesszürkéktől a világosbézsen át egészen a rózsaszínig és a különböző nádszínekig terjed, de találunk égetett narancsszíneket és intenzív zöldeket is, amelyek leginkább a sportos szettek kombinálásánál kínálnak érdekes lehetőségeket.

Az új női kabátok igazi kis mindentudók.

kabát divat

BLÚZ

A blúzok idén igazi trendsetter imázsra törnek.

Sokszor mutatkoznak be sztárszereposztásban, hiszen egészen modern és árnyalt stílusokat képviselnek, és számos szett alapvető jellegét határozzák meg. Idei legfőbb ismertetőjeleik a kreatív kivágások és a csábos Carmen-vállszabás, de összességében véve ezek a blúzok leginkább a kislányos és enyhén szexis vonal képviselői. A szellősen kellemes oversized szabású változatok, a long-blúzok és a lenvászonból készült klasszikus ingblúzok a lehető legkényelmesebb viseletről gondoskodnak és a teljesen lezser stílust is kínálnak. A kreativitás leginkább a színek és a minták összhatásában jelentkezik. Az óriási virágminták, a neo-grafikák, a nyomatok és a minták kombinációja, a csíkok és a visszafogottan egyszínű darabok diadalmenetben vonulnak végig a legújabb stílusokon és kollekciókon.

KÖTÖTTÁRU

A körvonalak karcsúak, mégis nagyon lezserek. A layering-ben rejlő rétegzési lehetőségek kimondottan modern hatású szetteket eredményeznek. Az igényes fonalak, a lenszálak, a two-tone-hatású anyagok, a 3D-szerkezetű minták és a lezser hurkolási technikák rengeteg új változatnak engednek teret. A kollekciókban rengeteg érdekes struktúrájú kötött felső található. Ezekhez társulnak a visszafogott nyomatok, a kétszínű és sokszor többszínű csíkos minták és hímzések, de a művészi pretwist-hatások is rengeteg gyönyörű darabot eredményeznek. A szezon egyik kulcsdarabja a finom kötésű és ottománszerű mintás bomber-bluzondzseki.

A kötöttáru divatról csak úgy sugárzik az egyéni könnyedség és a kényelem. kötöttáru divat

FELSŐ

A pólók, pamutpulcsik és topok a szezon igazi kombi-tehetségei.

Szemtelen csókos szájak, intenzív csíkok, letisztult és nőies hatások, rétegzésen alapuló layering- effektusok és rengeteg csipke. A kreatív emblémák tovább erősítik az idei divat eleve erős casual-vonulatát. Az új pamutpulcsik rengeteg sportos szetthez szolgálnak kiváló alapként.

Sportos vs elegáns?

Sportosak, mégis simán viselhetők utcai öltözetekhez is a lezser kapucnis pamutpulcsik és -dzsekik, melyek nagyszerűen kiegészítik az ún. sweat-nadrágokat, a bluzonokat és a kapucnis dzsekiket. Az egészre a pasztelles árnyalatú izgalmasan igényes scuba-kabátok teszik fel a pontot.

EXKLUZÍV DIVAT

A kollekciók igényessége és divatos üzenete azonnal felismerhető. A legfontosabb téma idén a kreatív mintakeverék.

A titok:

A látszólagos ellentétek kombinálása, az anyagok és a minták közötti szándékosan erős kontrasztok, a nagy méretek kicsi léptékekkel kombinálása és a durvább szövésű anyagok finom szövetekkel mixelése csak néhány fontos eleme ezeknek az egészen kivételes stílusirányzatoknak.

Az új exkluzív női divat természetesen idén nyáron is rendesen felteszi a lécet az igényes divat területén. exkluzív női divat

KOMPLETT SZETTEK

A stílusbiztos kombinációk erősen fejlett divatérzékről tanúskodnak,

női divat

talán ezek emelik ki a sorból valójában a legjobb divatmárkák kollekcióit. Igazi erősségük a komplett szettek magabiztos összeállításában rejlik. A lezser joggpant-ok, az overálok és a hosszú kötött lebernyegek visszafogottan casual-szetteket eredményeznek. A dzsörzé jacquard-ok, a csillogó felületű nyári buklék és a fodrosan libbenő részletmegoldások még tovább finomítják a smart üzleti vonalakat. A megoldás kulcsa az ügyes kombinálásban rejlik. Jöjjön el hozzánk, szívesen várjuk divattanácsadással is.

KIEGÉSZÍTŐK

A megfelelő kiegészítőkön rengeteg múlik.

kiegészítő női divat

A pöttyökkel, csillagokkal vagy neonszínű effektusokkal díszített szignálmintás, szellősen lezser sálak és kendők a legvisszafogottabb szetteket is azonnal izgalmas divatüzenetekké alakítják. Az elegáns kis nicki-kendők idén csíkosak és matrózhorgony mintásak, így teljesen a klasszikus tengerészstílust idézik. Divatos szemszögből idén lehetetlen jobban védekezni a napsugárzás ellen, mint egy trendi kalappal. Az idei kalapválaszték nem csak nagyon csinos, hanem iszonyúan sokoldalú is. A kendőtémákhoz hasonlóan a nyári kalapokon is találkozunk intenzív, neonszínű effektusokkal. A középpontban azért természetesen továbbra is a táskák állnak. Az új fonott nyári táskák szerencsére nem csak a strandra, hanem a nyári városi kiruccanásokhoz is tökéletesek.

Iratkozzon fel email címével a Blogra

Adja meg email címét, hogy feliratkozzon a blogra és értesítést kapjon az új üzenetekről e-mailben.

Join 4 other subscribers