Idén tavasszal milyen kendővel várjuk a megújulást?

Kendős horoszkóp Nektek!

horoszkóp

Koskendő kos

A kosok számára a tavasz maga a földi paradicsom, energiájuk és vakmerőségük még nagyobb teret kap. Újdonságokra vadászó alaptermészetének kedvez a tavaszi pezsgés, ők azok, akik nem ismerik a vonakodást és a tétovázást. Tavasszal ezer fokon égve indulnak hódítani, lelkesedésük és optimizmusuk kimeríthetetlen. Kendőkben is bátran választanak harsány színeket, ritkaságokat és extravagáns darabokat. Bátran viselnek ékszerkendőt, bolerót és élénkvörös körsálakat.

Bika

A tavasz megújító időszaka kibillenti a bika szülötteit is a stabilitásra és állandóságra való törekvésből. Végre ők is kinyitják érzékeiket az új élmények, színek és formák felé. Közismert alaptermészetük szerint megfontolt, hagyománytisztelő és a megszokott dolgokhoz ragaszkodó emberek. Tavasszal előtérbe kerülhet az érzéki oldaluk, és a csábítás is teret kaphat öltözködésükben. Kendő választásuknál nem csak a praktikus szempontok dominálnak, hanem a tarka, meleg színek is, melyek tükrözik kedélyességüket és barátságos hangulatukat.

Ikrek

Az ikrek számára a tavasz igazi megváltás az ingerszegény téli hónapok után. Szinte ragyognak a jegy szülöttei, eleven és vibráló természetük sziporkázni kezd. Imádják az újdonságokat, a változatosság iránti igényük még inkább fokozódik. A jó idő hatására még több élményt keresnek és minden pillanatot a maga teljességében meg akarnak élni. Kendőválasztásnál a ritka csemegéket, a különleges színhatásokat keresik, ami még inkább kifejezi sokszínű és szórakoztató egyéniségüket.

Rákkendő-rák

A jó idő beköszöntével a melankóliára hajló rákok is kellemesebb színben látják a világot. Hangulatukra jó hatást gyakorol a szikrázó fény és a tarka virágok látványa. Alapvetően gondoskodó és nosztalgikus típusok, nagy becsben tartják a szép élményeikhez fűződő emlékeiket. Imádják a retro motívumokat, amik egy letűnt időszak kellemes emlékét idézik fel bennük. Kendőválasztásnál leginkább mások megajándékozása a céljuk, de ideje, hogy tavasszal magukra is gondoljanak.

Oroszlán

A tavaszi napfény mit sem változtat az oroszlánokon, akik a bátorság, a szenvedély, a büszkeség és az öntudat képviselői. Ragyogni vágynak és hódítani, imádják az extravaganciát és a feltűnést. A napfény még inkább előcsalogatja belőlük az életigenlést. Szeretnek nagyvonalúak lenni, büszkék elért céljaikra és fogékonyak a dicséretre. Kendőválasztásnál ők a legbátrabbak, vadásszák a feltűnő vagy különleges darabokat, hiszen imádják, ha kiemelkednek a tömegből és mások megcsodálják a megjelenésüket.

Szűz

A mindig szorgalmas, alapos, és józan szüzekre is frissítően hatnak a tavaszi napsugarak és a virágillat. Természet közeliségük feléled, vidám szabadtéri programokra vágynak. Bár egész évben ügyelnek arra, hogy túlságosan ne ragadtassák el magukat, a tavaszi megújulás szellőjét ők is élvezik. Kendőválasztásnál fontos szempontjuk, hogy olyan stílusú és színvilágú kendőt viseljenek, ami már korábban is bevált. Előrelátóak, ezért nem választanak harsány színeket, inkább a sokoldalúan felhasználható natúr tónusokat. Mint az élet számos területén, ebben is „a kevesebb több” bölcsességét vallják.

Mérleg

A tavaszi újjászületés rendkívüli izgalommal tölti el a mérleg szülötteket. Rajongásig imádják a tarka színeket, az illatokat, a ragyogó napfényt és a természet zsongását. A szépség, a harmónia, a kifinomult nőiesség hírnökei, imádják az eleganciát és értékelik a luxust. Lényüknek átütő ereje a harmóniára való törekvésükben rejlik. Kendőválasztásukban a szépérzékük és az összhangkeresés dominál. Tavasszal bátran viselnek pillangós, virágmintás kendőket valamint ragyogó, üde, pasztellszíneket.

Skorpió

A titokzatos, szenvedélyes és mélyen érző skorpiókban tavasszal még inkább fellobban a hódítási vágy. A tavaszi pezsgés kifejezetten jó hatással van nyugtalan természetükre, és megnyitja érzékeiket. A tüzes belső tökéletes kifejezői lehetnek az élénk, dekoratív kiegészítők. Kendőválasztásnál rendkívül nyitottak és bátran viselnek extravagáns, bohém, intenzív színű darabokat. Az ékszerkendők és bolerók híven tükrözik sokoldalúságukat és nyitottságukat a különlegességekre.

Nyilas

A tavaszi virágba borulás és zsongás legnagyobb csodálói a nyilas jegy szülöttei. A természet bámulatos lüktetése és törvényszerűsége lenyűgözi őket, mint minden kifürkészhetetlen dolog. A napsugarak hatására célra törésük még inkább feléled, magasztos ideák vonzásában égnek. Megjelenésükre mindig adnak, kiegészítőkben az elegáns és méltóságteljes kisugárzást keresik. Kendőválasztásában a klasszikus elegáns darabok mellett a selyem, mint az anyagok királynője a nagy hangsúlyt kap.

Bak

A bakok számára a tavasz igazi kihívás, hiszen kevésbé szeretik magát a változást. Az új színek, illatok és a szárba szökkenés nyugtalanító a szürke és monoton téli hónapok egyhangúsága után. A bak jegy szülöttei törhetetlen őserő birtokosai, nem riadnak vissza a nehézségektől, erőn felüli kitartásra és teljesítményre képesek. Külsőségekben inkább a szerénységre hajlanak, büszkeségük az elvégzett faladataik tudatában rejlik. Kendőválasztásnál a tavaszi hónapok segíthetnek, hogy több életigenlést, vidám és derűs dolgot engedjenek a közelükbe egy-egy tarka színű kendő által.

Vízöntő

kendő-vizöntőA tavaszi zsongás remekül illik a vízöntő szülöttek lelki alkatához, imádják az elevenséget, a derűt és a szárnyalást. Független szelleműek, eredetiségük és különlegességük egyedi életstílusukban is megnyilvánul. Külső megjelenésüket rendkívül gazdag repertoárral képesek egyedülállóvá varázsolni. Kendőválasztásnál a szokatlan megjelenésű, speciális darabokat részesítik előnyben. Bátran viselnek élénk színeket, vadító párducmintát és mindenféle művészi ihletettségű motívumot.

Halak

A halak szülöttei számára a tavasz gyakran átfogó újjászületést jelent, hiszen nyitottságuk és fogékonyságuk által szinte eggyé válnak a világgal. Segítőkészségük lángra lobban és barátságos lényük szinte kivirul. Jó szándékuk és együttérzésük önfeláldozásig fokozódhat, ezért számukra a tavasznak olyan új szemléletet is hoznia kell, hogy figyeljenek jobban a saját örömeikre és érdekeikre is. Kendőválasztásukban az ajándékvásárlás a fő szempontjuk, ahol szeretteikre gondolva átélik az ajándékozás örömét.

( Kendő Szalon, www.kendoszalon.hu )

 

Vélemény, hozzászólás?