LOLkashop egy webáruház, vicces feliratú babarucikat találsz fiús, lányos, apucis, nagymamis, hobbis

LOLkashop webáruház, vicces feliratú babarucikA LOLkashop egy webáruház, ahol több mint 100 – féle vicces feliratú hosszú ujjú-, rövid ujjú és atléta vállú babarucikat találsz fiús, lányos, apucis, nagymamis, hobbis… és sokmás témában (fehér, kék, rózsaszín, sárga, zöld és mélykék színekben). LOLkashop webáruház, vicces feliratú babarucik

A peluscsere megkönnyítése végett, a babaruhák alul 3 patenttal záródnak, a válla pedig átlapolt, így a babák feje könnyedén átfér a nyak részen LOLkashop webáruház, vicces feliratú babarucik. A babarucik Öko-Tex tanúsítvánnyal rendelkeznek, tehát biztonsággal adhatjuk rá a picikre, nem okoznak az anyagok allergiás reakciókat a bőrükre.

Babarucikon kívül a webshopon még található póló is kismamák, apukák és anyukák részére. Kismama felsők közül a legnépszerűbb a Kukucs Kisfiú és Kislány mintájú póló, illetve a Baba-X-ray kismama felső, melyet leginkább az igazán bevállalós kismamáknak ajánljuk.

Folyamatosan bővülő kínálatunkban megtalálható a Mr. és Mrs. páros pólók, I love my husband / wife pólók, Szuperhős apa és anya feliratú pólók. LOLkashop webáruház, vicces feliratú babarucik

 LOLkashop webáruház, vicces feliratú babarucik
A rucikon található saját tervezésű minták szitázással készülnek,nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat. A minta tartós és a sokadik mosás sem viseli meg őket.
Babalátogató ajándéknak, kismama ajándéknak is nagyszerű, garantált a sikere.
Termékeink 100%-ban magyarországi termékek saját LOLkashop márkajelzéssel, a megvásárlásával a magyar gazdaságot támogatod.
A LOLkashop a Facebook-on is megtalálható! Facebook oldalunkon több száz beérkezett babafotó található. Lájkolj minket, hogy képben legyél aktuális nyereményjátékokkal és új kollekcióinkkal.
piros-nyíl-lefelé

Vélemény, hozzászólás?