Eredeti Parfümök garanciával

illatarzenal, parfűm

Illatarzenal.hu – Áruházunk kizárólag eredeti parfümöket forgalmaz, ezért 100%-os visszavásárlási garanciát vállalunk az összes általunk forgalmazott termékre.

Parfüm kínálatunkban valamennyi neves márkát megtalálja, számtalan illatkompozíció közül választhat minden hölgy és úr.A megrendelt parfümök kiszállítása, az Önökkel egyeztetett címre, DÍJTALAN! Minden parfüm mellé illatmintát adunk ajándékba!

Termékeink:

illatarzenal, parfűm

Csodálatos bódító illatok. Legyen magával ragadó, dinamikus? Vagy rafinált és extravagáns? Netán friss, érzéki és orientális? Optimista, kifinomult, intuitív vagy szenvedélyes?

Fás:
kifinomult, elegáns.  

Citrusos:
hűvös, friss.

Keleties:
egzotikus,

Virágos:
romantikus, finom, nőies.


A PARFÜMÖKRŐL

„A „magyar királyné vize” azaz „Eau de La Reine de Hongrie” a világ legrégebbi parfümje – mégis, ezt csak kevesen tudják manapság. Büszkeséggel tölthet el bennünket, hogy a világ első illatárában a Versailles-ban található Ozmotékában kikérhetjük a legrégebbről őrzött eredeti illatot, melyet a XIV. században használt Nagy Lajos felesége, Erzsébet királyné.

Eredet:

A parfüm eredetét romantikus történet övezi, a legenda szerint Nagy Lajosnak annyira tetszett a királyné illata, hogy végül ezért kérte meg a kezét. Ugyanilyen büszkék lehetünk a magyar levendula illatára, mely olyan különleges, hogy a világ minden tájára exportálják.

Napjainkban:

A parfümök világa a mai napig egyet jelent a luxussal. Az Ozmotékában megvásárolhatjuk például a világ egyik legdrágább parfümjét kicsit több mint három millió forintért. Alátámasztja ezt Zólyomi Zsolt a magyar parfümőr beszámolója is, hiszen a világ egyetlen iskolája, ahol a szakma igazi profijait képzik, Versailles-ban található.

Oktatása:

Az illatkészítés egyetemén évente mindössze 12 fő végez Japántól Brazíliáig a világ minden tájáról – itt szerezte a mi, magyar parfümőrünk is tudásának alapköveit.

Áruházunk kizárólag új, eredeti és sértetlen csomagolású termékeket forgalmaz:

Vélemény, hozzászólás?