Anita, Kompromisszumok nélkül természetesen…

Anita Kismama Fehérnemű Referencia Üzlet, Kékgolyó u. 22

Exkluzív női fehérnemű és fürdőruha:

Anita Rosa Faia

A stílus felismerhető
A tökéletes megjelenéshez elengedhetetlen a jól megválasztott fehérnemű, amely a női ruhatár egyik alapvető eszköze, a nő legintimebb ruhadarabja. A nőiesség hangsúlyozására azonban nem elég egy jó smink, egy előnyös ruha, mert egyáltalán nem mindegy mi van a ruha alatt. Az Anita fehérneműk és fürdőruhák nemcsak az érzéki formákat juttatják érvényre, hanem egyúttal biztonságos tartást és kellemes viseletet is biztosítanak, kielégítve mind az esztétikai, mind a funkcionális, mind a kényelmi szempontokat, telt idomok, gömbölyű formák esetében is.Igényes stílus, kitűnő vonalvezetés, dekoratív részletek, tökéletes megjelenés és kényelem a legfőbb értékek, amelyeket az fehérnemű márka képvisel.


Ami jó a mamának, az jó a babának….

A kismamákat mindenütt a világon ugyanazok a problémák foglalkoztatják. Szeretnének szépek lenni a várandósság idején, és megőrizni alakjukat a szülés után is. Hogy élvezze a terhességét, arra tudatosan fel kell készülni. Ebben segít az Anita termékcsalád.  A nagyfokú kényelem, az igényes kidolgozás, a legkorszerűbb alapanyagok felhasználása, a méretgazdagság és választék egyedülállóan szolgálják az anyai szervezetben- a várandósság alatt, a szülés után és a szoptatás időszakában bekövetkezett változásokat.Üzletünkben megtalálható   termékek széleskörű választéka biztosítja Önnek , hogy fitt és csinos legyen várandósan, és a szülés után is megőrizze alakját.

CUP A, B, C, D, E, F, G, H, I

  • Fehérnemű és fürdőruha babát váró és szoptató kismamák részére
  • Telt hölgyek számára comfort fehérneműk és fürdőruhák
  • Sportfehérneműk nagy kosárméretben is

Gyógyászati segédeszközök

Anita care Kompromisszumok nélkül természetesen…

Mellműtét után a külső megjelenés helyreállításának legegyszerűbb és legtermészetesebb módja egy megfelelő formájú és méretű külső Anita szilikon protézis kiválasztása. A mellprotézis egy speciális melltartóban viselhető, így nincs szükség semmilyen további sebészi beavatkozásra és az egészséges mell későbbi méret-és formaváltozásához történő alkalmazkodás bármikor lehetséges.
A fehérneműgyártásban igen nagy hagyományokkal rendelkező német Anita Dr. Helbig GmbH. által kifejlesztett TriProvita rendszer megteremtette a mellprotézisek, protézistartó melltartók és fürdőruhák összhangját, így a legnagyobb kényelmet, a legkíméletesebb megoldást biztosítva mellműtét után.
Üzletünkben a termékek széleskörű választéka biztosítja Önnek a műtét utáni közvetlen és végleges megoldást.


Anita Gyógyászati termékek

  • mellműtét utáni textil- és szilikon protézis
  • protézistartó melltartó- és fürdőruha
  • kompressziós melltartó plasztikai műtét után
  • kompressziós nadrág

Medi kompressziós térdzoknik, harisnyák és harisnya nadrágok


Az általunk forgalmazott Anita termékek megtekinthetőek: http://anitafehernemu.hu/ olalon

A Kékgolyó u 22 boltunkban:

És a Facebook oldalunkon:  https://www.facebook.com/algerkft/

Anita logócsalád

Vélemény, hozzászólás?